CarrotTüm Kek'e gelen vardı ya. Carrot. Olay da bu:
Choniki Carrot
CarrotTüm Kek'e gelen vardı ya. Carrot. Olay da bu:
Tamam ben uyduruyom boş ver.Luffy bayılmıyor mu ? Ben yemeğin kokusunu alıp uyandığını hatırlıyorum sanki.
Gene uyduruyon mu yoksa ? Hem orada düşmanlar bir daha mı varlardı ? İlk geldiği anki düşmanlar değiller mi onlar ? Herhalde o kadar da uydurmazsın değil mi ? Gidip bir bakmak lazım.
Kendi opunu yazmıyorsun değil mi Hasan ?
Edit: Tekrar baktım evet çocuk yatıyor ve bir kaç tane sıradan asker var orada rütbeli adam bile yok. Haklısın bayılmamış Luffy, kokuyu alıp uyanmıyor
Yaaaa, sen Carrot'u ne zannettin. Zamanında sulongsuz hali Zoro ile denk çizilmiş. Zoro, Wanda'ya dua etsin de Wanda, Carrot'u durdurmuş. Bir de Carrot sulong formunu kullansaydı var ya....Carrot
Choniki Carrot
Bayılmadı demiştin adam bayılmış sonra kokuya uyanıyor. Askerler var diyordun sıradan askerler var haklısın o konuda onları yenmesi büyük başarı bir günlük açlıklaTamam ben uyduruyom boş ver.
Bunlar, Luffy'nin bayılmadığını yeni öğreniyor galiba...Tamam ben uyduruyom boş ver.
Mom bayılmadı o yüzden gündem dışı artı uydurma yapıyorsun şuan çünkü kendi evladı artık bambaşka bir canavar diyordu o hali için xDBu durumda en dayanıksız Bigmom diyebilir miyiz?
Zoro birkaç günlük açlıkla bayıldı.
Luffy bir gün açlıkla kurudu.
Bigmom birkaç saatlik istediğini yiyememeyle eridi.
Ne dersiniz millet?
Dünya hükümetinin gizli planı BM'ı aç bırakıp yenmekmiş.Bu durumda en dayanıksız Bigmom diyebilir miyiz?
Zoro birkaç günlük açlıkla bayıldı.
Luffy bir gün açlıkla kurudu.
Bigmom birkaç saatlik istediğini yiyememeyle eridi.
Ne dersiniz millet?
Serinin başında adam aç bırakıyordu ya. Morgan ve oğlu. O olay. :/@Alpamis
Bu Zoro'nun birkaç gün aç kalma meselesi ne? Az önce bir şeyler yazdım ama yanlış mı anladım acaba diyerek geri sildim.
Hesap yapmışlar ben de bilmiyorum.@Alpamis
Bu Zoro'nun birkaç gün aç kalma meselesi ne? Az önce bir şeyler yazdım ama yanlış mı anladım acaba diyerek geri sildim.