Elinde donut olan sakayı koysaydınsevmediği birini koydurmak daha tatlı oldu:d
Elinde donut olan sakayı koysaydınsevmediği birini koydurmak daha tatlı oldu:d
Bu ne abi Roger banner'ını değiştirttin bana. Sahte Rogerci seni.@Montana sana bir Shanks bannerı alalım, bir de şunu avatar yapalım lütfen. Teşekkürler. xD
Ya Roger bannerın yoktu kaç gündür, iftira atma.Bu ne abi Roger banner'ını değiştirttin bana. Sahte Rogerci seni.
Sarı nickten o bug olmuş gözükmüyor.Ya Roger bannerın yoktu kaç gündür, iftira atma.
Neyse sen sevmesen de Shanks, kralım Roger'ın evladı sayılır. Ben severim. xD Çok yakışıklı oldun bu arada.Sarı nickten o bug olmuş gözükmüyor.
Bunlara ben de cevap vermiştim. Ben niye yokum?Chopper aslında tam olarak net gözükmüyor ama Zoro'nun başında bekleyen minkin avucunda tuttuğu şeyin Chopper olduğunu önceden biliyoruz. Gözükmedi diyerek kendime artı puan alabilirdim ama hakkaniyetli olmaz, o belli belirsiz şey Chopper olduğui için gözüktü sayıyoruz.
Diğer muallak şey Luffy'nin adı. Hasır şapka dedikleri için, takma adı olsa bile adı geçmiş sayılıyor. Zaten pek ceza alıp almayacak kişileri belirlemediği için önemi yok. Diğer soruların da cevabı zaten net. Puanlamasında hata yaptığım varsa söylesin.
@kekomancer en çok puan alan oldu 11/10 yaptı. @Jacques en az bilen oldu 11/4 yaptı.
Kazananlar.
Arafta Kalanlar.@kekomancer (10)
@Basil Hawkins (9)
@kaizokuou (8)
@Siyah Ateş (8)
@Densetsu no Samurai (8)
@Berkay (8)
@Mugiwara no Luffy (8)
@Feitan (8)
@taçsızkralrayleigh (8)
@Soul Solid (8)
Kaybedenler.
@nafnasrok (6)
@Sumimasen (6)
@Kaidou (6)
@Kara Kral Rayleigh (6)
@Montana (6)
@sensey (6)
@N'eonz (6)
@Crocus (5)
@vertax (5)
@chopper (5)
@RedTeroR (5)
@Jacques (4)
Sen de çok yakışıklı olmuşsun reis.O değil de çok şükür @Jacques'dan fazla bilmişiz
Hacım benim alıntı üzerinden cevap vermişsin o yüzden fark etmemişim bakayım şimdi.Bunlara ben de cevap vermiştim. Ben niye yokum?
Neyse boşver. 6 tane bilmişizHacım benim alıntı üzerinden cevap vermişsin o yüzden fark etmemişim bakayım şimdi.