Sana Zoro avatar cezası verdiler dostum geçen haftanın kaybedenleri arasındaydın ara boyunca avatar ve banner cezan var. Aşağıdakini kullanabilirsin.Kalkmaz
Gözükür
Gözükür
Gözükür
Gözükür
Gözükür
Gözükmez
Gözükmez
Gözükmez
Gözükmez
Geçer
Sana Zoro avatar cezası verdiler dostum geçen haftanın kaybedenleri arasındaydın ara boyunca avatar ve banner cezan var. Aşağıdakini kullanabilirsin.Kalkmaz
Gözükür
Gözükür
Gözükür
Gözükür
Gözükür
Gözükmez
Gözükmez
Gözükmez
Gözükmez
Geçer
Ceza değil ki bu Luffy fanı olduğumu sanıp Zoroyu sevmediğimi mi düşündülerSana Zoro avatar cezası verdiler dostum geçen haftanın kaybedenleri arasındaydın ara boyunca avatar ve banner cezan var. Aşağıdakini kullanabilirsin.
Bilmiyorum @Fruit Punch Samurai verdi.Ceza değil ki bu Luffy fanı olduğumu sanıp Zoroyu sevmediğimi mi düşündüler
Yakıştı amaBilmiyorum @Fruit Punch Samurai verdi.
Ya mesajlarını pek görmedim, Zoro reisi de forumda görememeye başlamıştım, o yüzden verdim. Gözlerimiz şenlensin.Ceza değil ki bu Luffy fanı olduğumu sanıp Zoroyu sevmediğimi mi düşündüler
Valla Caribou filan verirler diye çok korktum bu baya ödül banaYa mesajlarını pek görmedim, Zoro reisi de forumda görememeye başlamıştım, o yüzden verdim. Gözlerimiz şenlensin.
Lagu luga yapacağına çık er meydanına alalım boyunun ölçüsünü@RedTeroR beni takip et len yanlış falan yaparsın şimdi. Malum her şeyi yanlış yorumluyorsun xd