Fark etmemişim. Ben de dışarıdayım, eve geçince başka siteye yüklerim.gif kaybolmuş
Ben de eve geçiyorum:
Fark etmemişim. Ben de dışarıdayım, eve geçince başka siteye yüklerim.gif kaybolmuş
Hep faiz lobisinin oyunlarına kurban gidiyoruz.Bu nedir abicim ya ? Garibanın yüzü gülür mü ?
Bu sefer fena terse kaldık Red'im :/ Teğet geçti..Hep faiz lobisinin oyunlarına kurban gidiyoruz.
Benim profil daha kötüBu sefer fena terse kaldık Red'im :/ Teğet geçti..
Bunu zoro düşmanlığı olarak algılama, zoro benim en sevdiğim 5 karakter içine girer, ben sadece elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdimZoro düşmanlarının zalımlığı boyut atladı. Neyse güçlü düşman severiz
Belli belli. Baya iyi bir şekilde değerlendirdin! İnsan klasik Sanji avatarı falan ayarlar. Biz milleti kendimiz gibi biliyoruz veriyoruz Marimo'nun mis gibi avatarını ceza diye ohhhh. Bundan sonra yoooooooooookkkk..Bunu zoro düşmanlığı olarak algılama, zoro benim en sevdiğim 5 karakter içine girer, ben sadece elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdim
Ben avatarını beğendim.Çok tatlıBelli belli. Baya iyi bir şekilde değerlendirdin! İnsan klasik Sanji avatarı falan ayarlar. Biz milleti kendimiz gibi biliyoruz veriyoruz Marimo'nun mis gibi avatarını ceza diye ohhhh. Bundan sonra yoooooooooookkkk..