Ben de üzüldüm ya şimdi. Utanacağımı bilsem kendi yüzüme tükürürüm. :/Oğlum @shinjin no chi yine kaybedenlere düştü lan üzülmdüm. Adamın başını yaktın
Ben de üzüldüm ya şimdi. Utanacağımı bilsem kendi yüzüme tükürürüm. :/Oğlum @shinjin no chi yine kaybedenlere düştü lan üzülmdüm. Adamın başını yaktın
Ben de üzüldüm ya şimdi. Utanacağımı bilsem kendi yüzüme tükürürüm. :/
Bu kadar çok mu Killer avatarı istiyosun şeen? Hadi al bakalım.@kaizokuou cezamı kesmeden önce bari bir günlüğüne killer avatarı yapayım.
Ne diyon dayım ya? Zaten Kaido'ya sallamak serbest idi, geçen cezalara bak. Üye ismi değil karakter ismi yazdım. İkisi aynıysa ne yapayım? Gelecek cezada ne verilirse zaten kabul ediyorum, ayrıca kabul etmek nalaka? O zaman kimse kabul etmesin? Öyle bir şey mi var? Ben de rem avatarı istemiyordum, o halde kabul etmeyip Kaido kullanmaya devam etseydim?Kuralları bi oku kral. Bu cezayı verirsen bundan sonra kaybetmen halinde alacağın cezalarda kaido'ya sallamak serbest olacak. Normalde verilen ceza avatarda, üye ismi yazmak yasak, istisnası da söylediğim gibip.
Bir de cezayı verdiğin kişinin kabul etmesi gerekiyor.
Adama bak, durup durup kızgın atıyor aynı mesaja. @Chris jdjdjdkddmBu kadar çok mu Killer avatarı istiyosun şeen? Hadi al bakalım.
Yarın kullanmaya başlayabilirsin. xD
Profiline girip 737362 tane kızgın atmadığıma dua et.Adama bak, durup durup kızgın atıyor aynı mesaja. @Chris jdjdjdkddm