Öyle demeyin diye bu hafta zorladım kendimi cevap yazmaya. Boşuna mı zorladım lanNe oldu kaçıyor musun? Yaz şuraya cevapları.
Öyle demeyin diye bu hafta zorladım kendimi cevap yazmaya. Boşuna mı zorladım lanNe oldu kaçıyor musun? Yaz şuraya cevapları.
Bir sefer kazansan keyf alacaksın, kır artık şeytanın bacağını.Öyle demeyin diye bu hafta zorladım kendimi cevap yazmaya. Boşuna mı zorladım lan
Oğlum spoiler konusundan gelip konuşuyonuz diye bana göre değil dedim ne alaka kazanmak kaybetmekBir sefer kazansan keyf alacaksın, kır artık şeytanın bacağını.
kaybetmek o kadarda umrumda değil çünkü bir noktadan sonra hoşuma gitmeye başlıyor@shinjin no chi
geldiğimden beri kaybediyor bu arkadaş.ayağa kalk artık hocam
Boş bahaneler üretme.Oğlum spoiler konusundan gelip konuşuyonuz diye bana göre değil dedim ne alaka kazanmak kaybetmek
Kazandım mı kaybettim mi kendim belirlemek isterim. Böyle afaki olması hoşuma gitmiyor.Boş bahaneler üretme.
Ayrıca bölüm çıkmadan önce, sadece kazandığını kaybettiğini öğreniyorsun. Bu senin için problem olmamalı. Hem şu forumda spoiler okunayan tek kişisin, bırak şu değişik şeyleri.
Biz de yedik, kaç bakalım.Kazandım mı kaybettim mi kendim belirlemek isterim. Böyle afaki olması hoşuma gitmiyor.
Spoilerlara da seriye devam edebilmek için bakmıyorum. Spoilerlara baktıktan sonra bölümü okumanın mantığı yok.
Neyse herkese iyi oyunlar millet. Şeytanınız bol olsun.
Geçmiş olayların hepsi flashback yani evetÖnceki Luffy-Kaido dövüşlerinen panel görürsek flashback sayılacak mı ?