Silinmiş Üye
Sattığına emin olmadan önce attım dur değiştireyim.Vegaya sattı diyorsun, ona kepaze dedim diye bana kızgın atıyorsun
Deişik :S
Sattığına emin olmadan önce attım dur değiştireyim.Vegaya sattı diyorsun, ona kepaze dedim diye bana kızgın atıyorsun
Deişik :S
Benim cezam akşama verilecek boş yapma geçen haftada @loveCook 'u çarptım bak hala profil resmi duruyor hatta.Olum sen konuda bile yoksun de git :/ Kıraathanedeki otlakçılar gibi geldin çöktün tepemize :/ Yok sana keyiflenmek falan
Olum sen niye ikili anlaşmaların arasına giriyon la ? Önemli görüşme yapacağız daha zirve başlamadan bozma peşindesin@Montana Lobinize alacak mısınız Vegapunk’u?
Yok, herkes idamı sırasında imana gelir zaten. Ölüm döşeğinde gelen aydınlanmayı aydınlanma olarak kabul etmeyiz.@Montana Lobinize alacak mısınız Vegapunk’u?
800 yıllık tarihlerinin en büyük hatası olur.@Montana Lobinize alacak mısınız Vegapunk’u?
Kararını vermiş bile sanki he?Olum sen niye ikili anlaşmaların arasına giriyon la ? Önemli görüşme yapacağız daha zirve başlamadan bozma peşindesin