Bu hafta katılmamışsın galiba olan biteni izliyorsun sadece nasıl zevkli mi?@Crocus bu arkadaşa bir ceza.
Bu hafta katılmamışsın galiba olan biteni izliyorsun sadece nasıl zevkli mi?@Crocus bu arkadaşa bir ceza.
Ben kullandım hakkımı@Crocus bu arkadaşa bir ceza.
Kardeşim vicdan aramıyorum denizci adaleti arıyorum
Mmh. Çok zevkli ama katılsam kazanan tarafta olurdum büyük ihtimalle. Çünkü kapağa Usopp diyecektim.Bu hafta katılmamışsın galiba olan biteni izliyorsun sadece nasıl zevkli mi?
E yuh be kardeşim!!!Kardeşim vicdan aramıyorum denizci adaleti arıyorum
@Montana izin ver Amiral lobisine katılayım ???? Sizinle bir kez daha adaleti sağlayayım !!!! Lütfeennnn
Kararlar benim kabulüme mi bağlı ki? Ayrıca ben kabul etmedim diye bir şey yok. Sen bana böyle yaparız dedin. Ben de kast ettiğim o değildi dedim. Yoksa bir alıp veremediğim yok o kuralla.sen onu kabul etmedin diye hatırlıyorum.
Ver ver eksik kalmaVar elimde efsanevi bir şey, @01746 ne dersin arkadaşa atayım mı?
Sen amiral lobisinden değilsin. Kardeşim falan bu yakınlık ne şimdi ? Nereden geliyor ? Aramıza böyle katılabileceğini sanma...E yuh be kardeşim!!!
@Fruit Punch Samurai sen?Ben kullandım hakkımı
Kardeşim vicdan aramıyorum denizci adaleti arıyorum
@Montana izin ver Amiral lobisine katılayım ???? Sizinle bir kez daha adaleti sağlayayım !!!! Lütfeennnn
o kural mevzusunu tekrar bi bakıcam bu hafta idare etKararlar benim kabulüme mi bağlı ki? Ayrıca ben kabul etmedim diye bir şey yok. Sen bana böyle yaparız dedin. Ben de kast ettiğim o değildi dedim. Yoksa bir alıp veremediğim yok o kuralla.
Ver ver eksik kalma