Silinmiş Üye
Adam sadece 1 ve 14. soruya "evet" demiş.Dns yer sizi ham diye kaşınmayin.
Adam sadece 1 ve 14. soruya "evet" demiş.Dns yer sizi ham diye kaşınmayin.
Yav adam geniş çaplı buster call atıp atıp duruyon. Ulusal çağrı boyutunu geçti daha adam toplama gözünü seveyimDns yer sizi ham diye kaşınmayin.
Abicim sen bize bela mısın ? Adam daha cevapları yazmamışken kopya veriyon lan gjgjgjgjgjAdam sadece 1 ve 14. soruya "evet" demiş.
Ya ustam bundan sonra yazsa da olur yazmasa da olur. Amacı belli. Bir gün içinde bile olsa bir yerlerden spoiler alma peşinde. Bu insanlarla yarışılmaz.Abicim sen bize bela mısın ? Adam daha cevapları yazmamışken kopya veriyon lan gjgjgjgjgj
Den den mushileri tıkansın püüğğ utanmazlar. Dinimiz amin ?Ya ustam bundan sonra yazsa da olur yazmasa da olur. Amacı belli. Bir gün içinde bile olsa bir yerlerden spoiler alma peşinde. Bu insanlarla yarışılmaz.
Allah Den Den mushilerini hasta etsin.Den den mushileri tıkansın püüğğ utanmazlar. Dinimiz amin ?
Sonuçlar gelsin, senin kafana böyle vuracağız.Reisin dediği gibi topunuz gelin kazanamayacaksınız
Siz adama kendiniz dalaşıyonuz la ben naptım?Yav adam geniş çaplı buster call atıp atıp duruyon. Ulusal çağrı boyutunu geçti daha adam toplama gözünü seveyim
Ama eğer sonuçlar benim istediğim gibi olursa böyle olacak.Sonuçlar gelsin, senin kafana böyle vuracağız.
La ben tatlı su müslümanı gibi kendi halimde iki soru cevaplayıp gidecektim. Şimdi kendimi cumanın farzından sonra kaçamayan velet gibi hissediyorumSiz adama kendiniz dalaşıyonuz la ben naptım?