Silinmiş Üye
@Siyah Ateş Büyük bir heyecanla cevaplarını bekliyoruz
Sorma sorma bir de kazandık falan diye seviniyorlar.O da aynısını yapacak işte, daha gelmeden "yardımlaşmak iyidir yeğen" vs. bir şeyler diyordu.
Teşekkür ettim. Ekliyorum şimdi diğerini de.
Savaşta her şey mübahtır. Kazandık mı kazandık.Sorma sorma bir de kazandık falan diye seviniyorlar.
Benim kast ettiğim tam tersiydi. @Redterror de sen de yanlış anlamışınız.Bu konuda yapabileceğim bir şey yok maalesef, cezalar kazananın tercihine göre şekillenir.
Şöyle bir şey yapabiliriz, kazananlar kendisi ile aynı karakterin fanı olan üyeye ceza veremez böylece cezalar eşit düzeyde olur(ki bu da kazananlara sınır koymak olur) Ama daha fazlasını yapamam
Sen kazanmadın başkasına yanladın. Yancı Ulvi oldun. @Siyah Ateş yoksa yoksun. Reis cevapları sen geç at, bunlar elensin.Savaşta her şey mübahtır. Kazandık mı kazandık.
Sanki başka kimse yokSen kazanmadın başkasına yanladın. Yancı Ulvi oldun. @Siyah Ateş yoksa yoksun. Reis cevapları sen geç at, bunlar elensin.
La hani birlikten kuvvet doğardı bu One Piece openingleri boşuna mı ?????? Bu adamı çok değiştirmişsiniz gençlerSorma sorma bir de kazandık falan diye seviniyorlar.
La hani birlikten kuvvet doğardı bu One Piece openingleri boşuna mı ?????? Bu adamı çok değiştirmişsiniz gençler
Yanlış anladığım için kusura bakma , ne demek istemiştin?Benim kast ettiğim tam tersiydi. @Redterror de sen de yanlış anlamışınız.
Başka konularda montana:La hani birlikten kuvvet doğardı bu One Piece openingleri boşuna mı ?????? Bu adamı çok değiştirmişsiniz gençler