Sen bu konuya gel gel.Olum bak bünyen falan kaldırmaz sonra kaizokuou'yu sen kaçırttın derler Sağlık olsun ama başka bir iddiada karşıma çıkma yoksa seni üzerim
Burada biriktirdiğin puanları üstümde mi harcayacaksın be adam ? gjgjgjgjSen bu konuya gel gel.
O iş öyle değil, haftalık puanlarla ceza veriyoruz ama tabii korktuysan bilemem.Burada biriktirdiğin puanları üstümde mi harcayacaksın be adam ? gjgjgjgj
Olum bu sorular çoktan seçmeli bile değil Ben klasik sınavlardan hep kötü alıyordum biliyon mu ? ? Neyse biraz konuyu takip edeyim sonra kapışalımO iş öyle değil, haftalık puanlarla ceza veriyoruz ama tabii korktuysan bilemem.
Ne klasiği ne çoktan seçmelisi, evet hayır sorusu alt tarafı. Bir iki tane klasik oluyor, onlarda kopya veririm ben merak etme.Olum bu sorular çoktan seçmeli bile değil Ben klasik sınavlardan hep kötü alıyordum biliyon mu ? ? Neyse biraz konuyu takip edeyim sonra kapışalım
Ya zaten ben bu yarışmayı hep övüyordum. İnanmazsın özelden hep bu konunun güzelliğini ve yardımlaşmanın önemini öne çıkaran üyeleri falan övüyordum. Katılmayanlar utansınNe klasiği ne çoktan seçmelisi, evet hayır sorusu alt tarafı. Bir iki tane klasik oluyor, onlarda kopya veririm ben merak etme.