Kıvırma lan. Benim cezama gülerken iyiydi.Anladım.Cezamızı verecek kişiyi seçebiliyorsak gireceğim baktım sorulara.Adil bir ceza olması lazım çünkü bazılarına bırakırsak o iş yalan olur.
Kıvırma lan. Benim cezama gülerken iyiydi.Anladım.Cezamızı verecek kişiyi seçebiliyorsak gireceğim baktım sorulara.Adil bir ceza olması lazım çünkü bazılarına bırakırsak o iş yalan olur.
Kum kum yan çizmese iyidi roşi, yani üzgünüm.Kıvırma lan. Benim cezama gülerken iyiydi.
Bana ceza veremezler değil o veremez diyorum.Girdim bu hafta vazgeçmek olmaz.Kendi çağırdı hayatını karartıcam falan şimdi kendi girmiyor.:/ Seninki pek ceza değildi bu arada ismini sola yazmışlar sadece kimlik kartı gibi.Kıvırma lan. Benim cezama gülerken iyiydi.
Piiii rezillikBana ceza veremezler değil o veremez diyorum.Girdim bu hafta vazgeçmek olmaz.Kendi çağırdı hayatını karartıcam falan şimdi kendi girmiyor.:/ Seninki pek ceza değildi bu arada ismini sola yazmışlar sadece kimlik kartı gibi.
Bu arada çağıran bendim sir Crocodile katılacak diye seni çağırdımBana ceza veremezler değil o veremez diyorum.Girdim bu hafta vazgeçmek olmaz.Kendi çağırdı hayatını karartıcam falan şimdi kendi girmiyor.:/ Seninki pek ceza değildi bu arada ismini sola yazmışlar sadece kimlik kartı gibi.
Sonra o ısrar etti ya belki katılmazdım gel birşey yapmayacağım diyor birde.Bu arada çağıran bendim sir Crocodile katılacak diye seni çağırdım
Doğru demiş, bir şey yapmayacak oyuna bile girmiyor baksana xDSonra o ısrar etti ya belki katılmazdım gel birşey yapmayacağım diyor birde.
Seninkinin de ismi yazılacak kaybedersen biliyorsun dimiBana ceza veremezler değil o veremez diyorum.Girdim bu hafta vazgeçmek olmaz.Kendi çağırdı hayatını karartıcam falan şimdi kendi girmiyor.:/ Seninki pek ceza değildi bu arada ismini sola yazmışlar sadece kimlik kartı gibi.
Merak etme sen aklımda 1 numarasın. Cezan hazır bile babuncubaşıKum kum yan çizmese iyidi roşi, yani üzgünüm.
Emre kaybetse bile Cezasını ben veririm bir hafta Ace avatarı ile boy gösterir olur biter, hayırdır looSeninkinin de ismi yazılacak kaybedersen biliyorsun dimi
Merak etme sen aklımda 1 numarasın. Cezan hazır bile babuncubaşı