@Millennium Wizard katılmak istermisin sir Crocodile da katılıyor
Şampiyonlar ligi yaptın konuyu xD@Millennium Wizard katılmak istermisin sir Crocodile da katılıyor
Ne kadar güçlü yarışmacı o kadar eğlenceli yarışmaŞampiyonlar ligi yaptın konuyu xD
Cezamızı kim veriyor ? O veriyorsa olmaz.@Millennium Wizard katılmak istermisin sir Crocodile da katılıyor
Kim kazanırsa o veriyorCezamızı kim veriyor ? O veriyorsa olmaz.
Gel gel bir şey yapmıcam söz.Cezamızı kim veriyor ? O veriyorsa olmaz.
Nasıl yani karşılıklı iddaaya mı giriyoruz konuda yoksa öngörü mi yapıyoruz anlamadım.Kim kazanırsa o veriyor
La sen yaziyorsun sorulara göre cevabı bir de ben yaziyorum. Hangimiz daha fazla doğru cevap verirse o kazaniyor.Nasıl yani karşılıklı iddaaya mı giriyoruz konuda yoksa öngörü mi yapıyoruz anlamadım.
131. Sayfada sorular var o sorulardan kaç tanesini bilirsen o kadar puan alırsın, bölüm çıktığında puan listesi yazılır kazananlar ve kaybedenler belirlenir, kazananlar kaybedenlere ceza verir. avatar ve banner cezasıNasıl yani karşılıklı iddaaya mı giriyoruz konuda yoksa öngörü mi yapıyoruz anlamadım.
Anladım.Cezamızı verecek kişiyi seçebiliyorsak gireceğim baktım sorulara.Adil bir ceza olması lazım çünkü bazılarına bırakırsak o iş yalan olur.131. Sayfada sorular var o sorulardan kaç tanesini bilirsen o kadar puan alırsın, bölüm çıktığında puan listesi yazılır kazananlar ve kaybedenler belirlenir, kazananlar kaybedenlere ceza verir