Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Voleybol Sohbet

@seyyah FB-VKF maçında kime yatırdın? Vakıfbank alırsa 3 galibiyete erişeceği için o şampiyon olacak galiba, maçı yeni açtım.
3.5 set üstü vardı aklımda ama oynamadım. O sırada tenis maçı izliyordum. Vakıfbank kazansa şampiyon olacaktı, o yüzden maç 3-0 bitmez diye düşünmüştüm. 3-2 FB almış. Son maç Vakıfbank'ın evinde olacak, orada da 4-5 set olur muhtemelen.

Finale gelene kadar birbirleriyle ikişer maç yapmamışlar mıydı zaten, ne biçim kupaymış bu böyle ya maç sayısı çok abartılı geldi. Finale kalan 2 takım olarak 5 maç daha yapıyorsun.😳

Bitmek bilmeyen Vodafone Kupası maçlarının beşincisi ve iddiaya göre sonuncusu, bugün 19.00'da oynanacakmış. Salın artık ya bu kadınlar daha VNL ve Dünya Şampiyonluğu maçlarına hazırlanacak.

Bitmek bilmeyen Vodafone Kupası maçlarının beşincisi ve iddiaya göre sonuncusu, bugün 19.00'da oynanacakmış. Salın artık ya bu kadınlar daha VNL ve Dünya Şampiyonluğu maçlarına hazırlanacak.
Vakıfbank daha CEV Kadınlar Şampiyonasında yarı final ve duruma göre final oynayacak. Muhtemelen oradaki oyuncular VNL ilk haftaya katılmazlar.

Nasıl sonuçlanacak bilmiyorum da maçın yıldızı kesinlikle Cansu.:alkis:Ne toplar kurtardı, ikinci pastan 4 kere sayı kazandı. Son kurtarışında hakemin bulunduğu kuleyi yıkacaktı.😆

Güzel maçtı, tebrikler Vakıfbank.:respect:

Son düzenleme:
Nasıl sonuçlanacak bilmiyorum da maçın yıldızı kesinlikle Cansu.:alkis:Ne toplar kurtardı, ikinci pastan 4 kere sayı kazandı. Son kurtarışında hakemin bulunduğu kuleyi yıkacaktı.😆

Güzel maçtı, tebrikler Vakıfbank.:respect:
3.5 üst oynamıştım. Şeyler 1-1 olduktan sonra takip etmeyi bıraktım ama izlediğim kadarıyla güzel maçtı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık