Hiçbiri kesin sonuç vermiyor ama. :d
Ben YC3'lerin genelde tank tipler olması üzerinden yürüyorum mesela. Ama her şey olabilir.
Aga her şeyin mangaka tarafından bu, budur şu şudur şeklinde açıklanmasını beklemiyorsunuz heralde hadi o zaman Katakuri'nin sağ kol olup, olmadığını da tartışalım. Benim bahsettiğim görsel şu savaş hemen başlamadan önce iki tarafın en güçlülerine sahne ışıkları tutuluyor.
Newgate, Marco ve Jozu. Sakazuki, Kuzan ve Borsalino. Aslında bu sahne dışında bir şey atamaya bile gerek yokta.. neyse
Bu sahneden sonra zaten Marco, Kizaruya. Jozu'da Kuzana dişini geçiriyor bir süre sonra. Newgate ve Sakazukide savaş içinde sürekli atışıp en sonunda karşılaşıyorlar. Daha burada bile kafasında kurguyu yapmış yani Oda. Bu sayfalarda Vista görülse de.. Mihawkla uzun bir süre sonra çarpışıyor hiç bir zaman Jozu kadar ön plana çıkmıyor. Zaten burada asıl rakipler Lordlardan çok Amiraller, Vista eşleşmesini Marco'nun emriyle alıyor hatta yoksa koramirallerle uğraşıyor.
Shanks gemiye geldiğinde Vista piyasada yok. Jozu ve Marco birlikte tanıtılıyor. Marco > Jozu > Vista sıralaması oldukça bariz.