Manga sayfasına bakarak gayet de çok ama çok kısa sürdüğünü söyleyebiliriz.
Mihawk'ın unvanını nasıl sorgulayabiliriz?Mangaka adamın en güçlü olduğunu söylüyor. O zaman Shanks de Yonko değil böyle sorgulayalım kafamıza göre.
Vista, Mihawk dan güçsüz değil mi yani? ciddi misin bu konuda? Gerçekten bunlara bakarak unvana falan arada ki farkı ortaya çıkaramaz mıyız? ilginç.
Herkesin yorumu herkes doğru gelmeyebilir ama ben yanlış bir şey görmüyorum.
Mf den argüman atıyorum çünkü Mf den konuşulup argüman sunuyorlar. Dahası Mihawk ile ilgili her şey Mf ile alakalı değil.
Gosterilmemis durumlari hesaba katmadan pek ala boyle yorumlarda yapilabilir.
Mihawk unvanini sorgulayamiyor direkt pat diye Mihawk odur budur sudur diyorsak bu biraz karektere yakinlik dedigimiz olaya tekabul ediyor bu durum. Tam olarak en guclu kilic ustasi unvaninin hangi seviyeye esdeger oldugunu bilmiyoruz. Shanks-Mihawk dovusleri adi ustunde bir duello. Burdan guc cikarimi yapariz pek ala ama kesin mi olur kestirmek zor.
Ben gucludur demedim. Eger guc cikarimi yapacaksak ortadaki duruma bakip yorumlayabiliriz. Karekterin psikolojisi olsun,ruh hali olsun,duygulari olsun ele aldigimiz durumda gecersizdir. Wb ve tayfasi oraya Ace kurtarmak icin
her seyi yapabilecek seviyelerdeler(durumlarda). Isterse adam oldururler. Yani burda acima da kaale almama olayida olamaz. Eger dersin ki Mihawk karsisinda zorlanmistir,terler dokmustur,kesilmistir dersin tamam haklisin derim ama ele aldigi "Vista onu dedi..." diye oyle bir arguman alinarak guc cikariminin yapilmasina itirazim var.
Mf'yi baz almiyorsan kanitlama zahmetine girmeni yanlis oldugunu dusunuyorum o zaman da Mf bazli argumanlari arguman olarak kabul etmemelisin. Ama sen bilirsin tabi.