Vista da daha uzun dövüşürdü. Kapılar (Savunma duvarları) kapanmasaydı.Peros daha uzun dövüşürdü.
Vücutları demir yığını gibi deniliyordu. Bundan dolayı patlamadan daha az hasarla çıkabilirdi bence Vinsmoke kardeşler. İlla Ichiji değil her biri.Pedro'nun kendini patlaması sonucunda Ichiji hayatta kalabilir miydi acaba?
Perospero denilen karakter öyle bir '' Low '' ki patlamayla kol kaybediyor.Pedro'nun kendini patlaması sonucunda Ichiji hayatta kalabilir miydi acaba?
Luffy kaçmıştır o patlamadan son anda biraz manga göstermemiş.Pero’nun dinamiti tamatebako gibi işte.Koca pastayı deviren güçlü bir patlama direk en şiddetli şekilde bedenine yiyor bunu pedro kendini yem yapıyor haki fayda etmiyor.İşte adam baya güçlü ki perospero korsanları olacağız deme cüretini gösteriyor.Kata kraker ve smothie dışında hepsinden güçlü bana göre öyle düşünüyorum.Perospero denilen karakter öyle bir '' Low '' ki patlamayla kol kaybediyor.
Bizim Lütfü, daha Water 7'de iken o patlamadan daha büyük bir patlamayla hiçbir şey kaybetmiyor.
Low'luğuna yansın dursun o ezik Perospero. Birde artık Perospero korsanları olacağız gibi saçma sapan laflar ediyor ezik şey.
Germa 66'nın kıyafetleri dolasıyla, Demir sertliğinde vücutları var arkadaşında dediği gibi. Hiçbirşey olmazdı o arkadaşlara.
Luffy'nin patlamadan önceki hali ;Luffy kaçmıştır o patlamadan son anda biraz manga göstermemiş.Pero’nun dinamiti tamatebako gibi işte.Koca pastayı deviren güçlü bir patlama direk en şiddetli şekilde bedenine yiyor bunu pedro kendini yem yapıyor haki fayda etmiyor.İşte adam baya güçlü ki perospero korsanları olacağız deme cüretini gösteriyor.Kata kraker ve smothie dışında hepsinden güçlü bana göre öyle düşünüyorum.
Luffy'nin patlamadan önceki hali ;
Patlamadan sonra ;
Gördüğün üzere patlamadan sonra '' Kan '' içinde kalıyor, ama uzuv falan kaybetmemiş.
Uzuv kaybetmesi Perospero'nun kendi sorunu, çok low gösterildi. Altı üstü Dinamit yahu, bir özelliği yok.
Ayrıca Luffy daha güçlü patlama yiyor nereden bakarsan bak, bunu görebilmen lazım boyutundan.