BM serideki en güçlü aileye sahip toplamda.Tayfası çok daha kalabalık.Bu açıdan dengeliyor.Yıkımcılar harici Kaido ekibinde altılı var ki onların bir veya birkaçı da nova.Kaido tayfası şu an novalarla biraz güçlendi ondan önce arada ciddi fark yoktur.
One piece sayıca üstünlük her ne kadar fazla olursa olsun , işin içine yonkou ve sağ sol seviyesi adamlar dahil olduğu zaman istisnai durumları göz ardı edersek.Sayı çok da muhim değil.Bu arada Kaido ' nun şuan en güçlü one piece karekteri olduğunu düşünüyorum. Teach ve shanks güçlüler bu doğru ancak Big Mom bir dev buna karşın Kaido resmen ölümsüz ve Kutsal bir varlık (ejderha). Ayrıca her ne kadar güçlü olsada
Savaşda değişik durumlar var.Biraz düşünecek olursak Kaido BigMom adasına saldırsa heryeri yerle bir eder hem zaten kendiside ölmek istemiyormu? Neden yapmıyor ? Neden korkuyor? Anlamadığım bu işte. Bu arada şunu da düşünüyorum Antik Zoan lardan 9 kuyruk , minator , Sentor ,Hidra vb meyvelere sahip kişiler olduğunu düşünüyorum. Ve Bunları henüz görmedigimizi ileride karşımıza çıkabileceğini düşünüyorum. Tabi varsayımsal olarak .