Şimdiden yapacağımız sadece tahmin olarak kalacak ama Amiral seviyesi değilse Mom'un kaale alıp masaya oturacağını sanmıyorum.Hatta daha güçlü bile olabilir.Niye derseniz Wb amiralleri bile velet olarak görüyordu.Adamdan saymıyordu.Gücünü kabul ettirmesi gerekli diye düşünüyorum.
O açıdan bence en az amiral seviyesi.Hatta amiral - yonko arası dahi olabilir.Aile lideri bu sonuçta.Namı bu kadar yayılmış oluşumun en tepesindeki kişi.
Spandam da ne fikir adamı ama ha Ben amiral seviyesi dedim. Sonuçta babası Sanji'nin geleceği son seviyeleri temsil edecek. Sanji de babasını geçecektir az da olsa.
Sanji babasını aşacaktır. Sanji'nin zirve halinin amirali rahat aşacağını varsayarsak babası da en az amiral çıkmalı ki amiralin bir tık üstü bekliyorum ben.
Yalnız Spandam nasıl fikir adamı ? Adam Aile Şerefi'ndeki Oktay. Beyni yok fikri mi var
Yani bir şey görmedik haklısın ama beklenti işte.
Sanji'nin babası forumda hangi seviyede bekleniyor onu merak ettim. Senin bir beklentin yok mu bu adam hakkında?
@Riful
Bir güçlü örgütün başında olup güçsüz olanlar=Fikir adamı
Amiral seviyesi karakterlerin cikmasini bekliyorum.Hele ki arkasindaki topluluguyla yonkou seviyesi olan gruplari.Yani her amiral seviyesi olan adam ya denizci(yada hukumetin adami) yada korsan veya devrimci olmamali.Kendi kafasina gore takilan adamlar olmali.Odul avcilari gibi..