Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Vay be 5 sene geçmiş biteli. Devamı gelir mi acaba? Cidden bunun yazarı çizeri şu anda ne iş yapıyor merak ediyorum.

Bir çok kez gördüm, ve bunun gibi serileri, The Breaker gibi. Güzel seriler. Bence içinde çoluk çocuk bulunan serileri, vıcık vıcık sevgi dolu şeyleri seymiyorum. Bu konuda Gangsta. çok iyi bana göre, Shingeki no Kyojin'de öyle.

Ulan canim sıkıldı bi bakayim dedim 1 gecede yine tum seriyi bitirdim tam can alici yerde bitmis.Halbuki genelde serilerde en buyuk sıkıntılardan biri ilk sezonun ardindan 2.sezona bagliyamamalari ama bizim seri oylemiydi ordan ne hikayeler donerdi
NOT:Veritas yeniden baslamadi o yuzden bosuna buyuk umitler besleyip bu sayfaya bakmayin

Abi senin tavsiyenle action idols e baslamistim ama onunda son bikac haftadir yeni bolumu cikmiyo odami bitti acaba
Action idols devam etmekte :)

Bir gün buraya, bu konuya biri girecek.

Manga internet üzerinden yayınlanıyor diyecek, yada romanı çıkıyor diyecek yada webtoon u çıkıyor diyecek eninde sonunda birşey diyecekler.
Bende ucuz burbonunu yudumlayıp pis pis sırıtıp ilk bölümden birkez daha okumaya başlayacağım.
Uyuşturu maddelerden uzaklaşmaya çalıştığımda sardığım bir manga/mahwna olarak benim için yeri daha da ayrı.
Çokta önemli değil ne olduğu, baş yapıt değildi hayatın anlamını bulabileceğimiz birşey hiç değildi , ama sanki içinde olan biten herşey arka bahçemde olup bitiyor gibiydi. Dosthane havası olan bir hikayeydi.

Bir gün buraya, bu konuya biri girecek ve bu özel hikaye devam ediyor diyecek . Diyecek, demeli,
Derler..
Bekliyorum..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık