101 36 nedir ya 

Aslında amiralide alır,belki bir iki kılıcı alır,üstüne çok zorlanır,üstüne bütün kemikleri kırılıl,üstüne cehennemi tadar ama alır.Çünki o bir söz verdiZoro gibi bir karakterin Vergo'yu yenememesi için hiç bir neden yok,bana kalırsa Kizaru ve Fuji hariç üst düzey karakterlerin çoğuyla rahat kapışır şuan.
Hep diyorum işte Kidd dışında Zoro'nun alamayacağı adam yok.Aslında amiralide alır,belki bir iki kılıcı alır,üstüne çok zorlanır,üstüne bütün kemikleri kırılıl,üstüne cehennemi tadar ama alır.Çünki o bir söz verdi
Evet ilk konu açıldığında öyle bir seneçek yoktuHatırladığım kadarıyla "Kararsızım" diye bir seçenek eklememiştim.
Adam amirali kontralıyor,boş bir karakter olsa öyle bir şey yapamaz,bence Monet'i kesmesinden daha büyük bir güç gösterisiydi.Her şey ortada fan olabilirim ama tutarsız bir düşünce yok.Aklımda Hard Zoro fanı olarak kalmışsın yorumu okuyunca hafızamın ne kadar iyi olduğunu teyit ettim.
Tamam.Adam amirali kontralıyor,boş bir karakter olsa öyle bir şey yapamaz,bence Monet'i kesmesinden daha büyük bir güç gösterisiydi.Her şey ortada fan olabilirim ama tutarsız bir düşünce yok.