Adamın en güçlü yeri bacağı,bacağı dövüş açısından her şeyi,bacağı çatlıyor,Zoro'nun kılıcının çatlaması gibi bir şey bu,Sanji'nin ne kadar boş adam olduğunun kanıtıdır.Jinbei tek atar. Akainu’nun yumruğunu tutan adam Vergo’yla dalga geçer. Herkesi Germa çocuğumu sandınız bacağını versin.
Sanji, Akainu’nun yumruğunu tutabilir mi?
Vergo gibi birine bacağı çatlayan sanjiden 10 tane olsa akainunun yumruğunu yine bloklayamaz,biraz uç bir örnek olmuş.Jinbei tek atar. Akainu’nun yumruğunu tutan adam Vergo’yla dalga geçer. Herkesi Germa çocuğumu sandınız bacağını versin.
Sanji, Akainu’nun yumruğunu tutabilir mi?
Güle oynaya gömer Vergo'yu zaten. Sanji gitsin kumda oynasın.Adamın en güçlü yeri bacağı,bacağı dövüş açısından her şeyi,bacağı çatlıyor,Zoro'nun kılıcının çatlaması gibi bir şey bu,Sanji'nin ne kadar boş adam olduğunun kanıtıdır.
Jinbei Vergoyu da yener.
Kasıtlı verdim bu örneği. Bazı arkadaşlar ikisi de kenpo yaptığı ve beraber dövüştüğü için Jinbei ve Sanji'yi birbirine denk kabul ediyor. Fakat 10 tane kutu kolalı Sanji bile tutamaz Akainu'yu.Vergo gibi birine bacağı çatlayan sanjiden 10 tane olsa akainunun yumruğunu yine bloklayamaz,biraz uç bir örnek olmuş.
Yalnız Wadatsumi dövüşünden güç çıkarımı yapmak hatalı olur.Aslında Vergo epey güçlü birisi, lakin rakip Jinbei olunca fos kalıyor yanında.
E.Oda balıkadam adası arc'ındayken Sanji ile beraber Wadatsumi'ye karşı savaştırırken Jinbe'yi, o zamanlar o zamanki Sanji ile aynı kulvarda olarak gösterdi bize. İkisi beraber yan yana Wadatsumi'yi döverken çizildi bu da az çok denk olduklarını göstermektedir.
Jinbe ile denk gösterilen Sanji gitti Vergo'ya bacak verdi, ayarı yedi Vergo'dan. Ki Vergo henüz vücudunu tamamen hakiyle bile kaplamamıştı orada, bir nebze haki kullandığını düşünüyorum orada henüz.
Lakin şöyle bir durum var, tüm kek adasındaykende Jinbe, zayıflamışta olsa Yonkou şutladı, Balıkadam adasındayken denk gösterdiği Sanji ile arasına farkı koydu Tüm Kek'te Jinbei. Sanji hiçbirşey yapamadı o arc, güç dengesinin ırzına geçmek bu olsa gerek diye düşünüyorum.
İşin özü Jinbe en son gösterildiği haliyle düdükler Vergo'yu, ama balıkadam adasında Sanji ile resmedilen beraber savaşan Jinbe'nin, Oda'nın kafasında Punk Hazard arc'taki Vergo'dan güçlü olduğunu sanmam onuda söyliyim dedim.