Bende seninle aynı durumdayımVergo kim köpek ki Jinbei'ye rakip olacak? O değil de hani vs konuları yasaktı lan gene mi bi şeyler değişti. Her şeyi sonradan öğreniyorum atletli göbekli babalara döndüm anasını satayım.
Bende seninle aynı durumdayımVergo kim köpek ki Jinbei'ye rakip olacak? O değil de hani vs konuları yasaktı lan gene mi bi şeyler değişti. Her şeyi sonradan öğreniyorum atletli göbekli babalara döndüm anasını satayım.
Gücü bilinen karakterlerin açılabilir.Vergo kim köpek ki Jinbei'ye rakip olacak? O değil de hani vs konuları yasaktı lan gene mi bi şeyler değişti. Her şeyi sonradan öğreniyorum atletli göbekli babalara döndüm anasını satayım.
Mızrağı kafiTm katakuri yi koyacam karsısına
Kata'yı tutamaz Jinbei direk pert olur.Aynı ligin adamları değiller.Tm katakuri yi koyacam karsısına
Yöneticilerden izin alınarak açılabiliyor ancak.Vergo kim köpek ki Jinbei'ye rakip olacak? O değil de hani vs konuları yasaktı lan gene mi bi şeyler değişti. Her şeyi sonradan öğreniyorum atletli göbekli babalara döndüm anasını satayım.
Sendemi sanjiJinbei alır.
Bana kalırsa 3 komutanı kesin alamaz.Kata'yı tutamaz Jinbei direk pert olur.Aynı ligin adamları değiller.