Vergo diyenin algısında problem vardır.Vergo diyen net Jimbei hater'ıdır.
Vergo diyenin algısında problem vardır.Vergo diyen net Jimbei hater'ıdır.
Yani bi an korktum doğrusu. Vergo diyenler hater ama berabere demek kocaman bir soru işareti yaratıyor .Çok boş duruyordu, ilk olmak istedim yoksa Jinbei tabiiiiii
Yalnız hala yalnızım. Ben buna oy vereli epey bir süre geçmişti halbuki. Değiştirmeyeceğim ama
Bambu ile şiş yapıp güzelce kızartıp yer Jinbei'yiVergo bambu ile döver bu balığı. sizin gözünüzü balon Jinbei bürümüş. İyi ki Akaiunun ateşini tankladı..
Vergo'nun ağababasının balon olduğunu unutuyorlar. En basit yumrukta şehir turuna çıkıyor ağababa.Vergo'nun ağababasını ıslatıp ıslatıp dövecek adamı Vergo'ya biçtiriyorlar.......
Çıplak pullarıyla Yonko tanklayan adamla yonko'nun adı geçince eli ayağı titreyen adamı aynı kefeye koymak...... ''Law nolur şaka yapmayı bırak''Vergo'nun ağababasının balon olduğunu unutuyorlar. En basit yumrukta şehir turuna çıkıyor ağababa.
Vergo'nun ağababasını ıslatıp ıslatıp dövecek adamı Vergo'ya biçtiriyorlar.......
Doffy sama Jinbei'den suşi yapar beVergo'nun ağababasının balon olduğunu unutuyorlar. En basit yumrukta şehir turuna çıkıyor ağababa.
Öleceğini bilse yine de öyle küçük düşmez. "Law nolur şaka yapmayı bırak" ne demek ya... İki gram ağırlığını da orada kaybetti zaten. Jinbei, Yonkoulara öleceğini bilse de kafa atıyor öyle bir güç...Çıplak pullarıyla Yonko tanklayan adamla yonko'nun adı geçince eli ayağı titreyen adamı aynı kefeye koymak...... ''Law nolur şaka yapmayı bırak''
Jinbei nolur şaka yapmayı bırak .Doffy sama Jinbei'den suşi yapar be