Topkek arctan sonra kedin karar verdim.
Mizu mizu no mi
Mizu mizu no mi
Öyle yazıyor Wikia'da Türkçesi çok değişik oluyor. Mangada nasıl geçtiklerini de tam hatırlamıyorum ama yazayım.Türkçe kelime daha fazla kullanaydınız keşke!..
Teşekkürler açıklama için. Çok mantıklı haki meyvesi, hepsini üst düzey kullanmanı sağlıyor. Ancak meyve gücünü etkisiz kılan, Karasakal'ın yami yamisi söz konusu olunca, İrade gücünü pasifize edeceğinden, kişi karşısında haki de kullanamaz hiçbir şekilde. Direkt pert...Öyle yazıyor Wikia'da Türkçesi çok değişik oluyor. Mangada nasıl geçtiklerini de tam hatırlamıyorum ama yazayım.
Kaizo Jizai Ningen (Serbest Değiştirici Adam) (Law)
Ganseki Doka Ningen (Taş Özümleyen Adam) (Pica)
Zenbu Haki Tsukai Ningen (Tüm Hakileri Kullanan Adam) (Ben uydurdum )
Teach'e göre düşünürsek tüm meyveler anlamsız onun karşısında.Teşekkürler açıklama için. Çok mantıklı haki meyvesi, hepsini üst düzey kullanmanı sağlıyor. Ancak meyve gücünü etkisiz kılan, Karasakal'ın yami yamisi söz konusu olunca, İrade gücünü pasifize edeceğinden, kişi karşısında haki de kullanamaz hiçbir şekilde. Direkt pert...
Teach meyve gücünü pasifleştirse de haki kullanabilirsin. Ben diyorum ki haki haki no minin handikabı şu olabilir: Meyvesi etkisizlesince kişi hiçbir şekilde ya haki kullanamıyorsa, veya zayıf uyguluyorsa?Teach'e göre düşünürsek tüm meyveler anlamsız onun karşısında.
O kadarını düşünmedim. Aklıma geldi yazdımTeach meyve gücünü pasifleştirse de haki kullanabilirsin. Ben diyorum ki haki haki no minin handikabı şu olabilir: Meyvesi etkisizlesince kişi hiçbir şekilde ya haki kullanamıyorsa, veya zayıf uyguluyorsa?
Fikrine sağlık, zaten ben de hoşuma gittiği için üstüne düşünüp, handikap buldum.O kadarını düşünmedim. Aklıma geldi yazdım
Aslında bu konuya da yazılabilir.Fikrine sağlık, zaten ben de hoşuma gittiği için üstüne düşünüp, handikap buldum.