girecek varsa discord sunucusu kuralım orada takılırız
girecek varsa discord sunucusu kuralım orada takılırız
Ben de aynı durumdayım. Bilgisayarım kötü internet kötü. Adamlar takir takir vuruyorlar beni. Ben önümdeki adamı vuramıyorumBir iki arkadaş oynadığı için indirdim arada birlikte oynuyoruz. Epey kötüyüm ama işte... Bir türlü alışamadım yani rakip sürekli headshot atıyor başkalarını izlerken vuramıyorlar. Tavuk gibi ölüp duruyorum. Reyna oynarım ya da şu ateş saçan bom bom adam.
Katılıyorum.Bu oyunun spray mekanikleri hiç hoşuma gitmiyor. Uzun süre R6, Warzone gibi oyunları oynadığım için sanırım. Kitlesi de çok toksik. Derecesiz oyunda bile anneler meze oluyor.
Ben de 45-55 arası fps alıyorum. İşleri çok zorlaştırıyor...Düşük fps oynuyorum. bazen 30 altına düştüğü oluyor.
Hocam böyle ise durum ninça oynayacaksın. Her yere otur bekle.Ben de aynı durumdayım. Bilgisayarım kötü internet kötü. Adamlar takir takir vuruyorlar beni. Ben önümdeki adamı vuramıyorum
Artı ping de var. Oynadığım arkadaş Alman. Ben 90 ping 40 fps rakip 10-30 ping ?Ben de 45-55 arası fps alıyorum. İşleri çok zorlaştırıyor...
bende sürekli cs go oynuyorum ona alışınca buna alışamıyon buna alışınca ona alışamıyon o kadar zıtlar aimdeBu oyunun spray mekanikleri hiç hoşuma gitmiyor. Uzun süre R6, Warzone gibi oyunları oynadığım için sanırım. Kitlesi de çok toksik. Derecesiz oyunda bile anneler meze oluyor.
Biraz daha yukarıya hedef almak gerekiyormuş. Shroud öyle diyor.bende sürekli cs go oynuyorum ona alışınca buna alışamıyon buna alışınca ona alışamıyon o kadar zıtlar aimde