Birazdan Masters turnuvasında temsilcimiz FUT oynayacak.Valorant'ın en büyük turnuvalarından biri.Temsilcimiz de buraya EMEA liginde üçüncü olarak geldi bakalım napacaklar... @Keepr - @Tiksav Lee Siz izliyor musunuz Valo?
Fpx iyi takım ama Fut'a güveniyorum. Bence alırız bu maçı.Birazdan Masters turnuvasında temsilcimiz FUT oynayacak.Valorant'ın en büyük turnuvalarından biri.Temsilcimiz de buraya EMEA liginde üçüncü olarak geldi bakalım napacaklar... @Keepr - @Tiksav Lee Siz izliyor musunuz Valo?
Ben çok nadir bakarım baştan sona sadece 1 maç izlemişimdirBirazdan Masters turnuvasında temsilcimiz FUT oynayacak.Valorant'ın en büyük turnuvalarından biri.Temsilcimiz de buraya EMEA liginde üçüncü olarak geldi bakalım napacaklar... @Keepr - @Tiksav Lee Siz izliyor musunuz Valo?
Ben arada bakıyorum.LoL veya CS gibi sarmıyor ama yoklukta gideri var.Ben çok nadir bakarım baştan sona sadece 1 maç izlemişimdir
Cs muhabbetinden sonra komik geldi k.b shdhdgd. Ben gelirim.Kendi aramızda Valorant atsak kaç kişi gelir?
Valorantta 5v5 daha kolay atılır en azından oyun adam akıllı birlikte girmeyi destekliyorCs muhabbetinden sonra komik geldi k.b shdhdgd. Ben gelirim.
Ben gelmeyeyim haksız rekabet olur.Valorantta 5v5 daha kolay atılır en azından oyun adam akıllı birlikte girmeyi destekliyor
O kadar emin olmaBen gelmeyeyim haksız rekabet olur.
Olabilir.Kendi aramızda Valorant atsak kaç kişi gelir?