Tamam ben onu sormadım dikkat ettiysenİkisinin güçlenmeleri bana göre gayet tutarlı.Sanji Suiti ailesinden alırken Zoro'nun da kılıç değiştirmesi zaten beklenen birşeydi.
Tamam ben onu sormadım dikkat ettiysenİkisinin güçlenmeleri bana göre gayet tutarlı.Sanji Suiti ailesinden alırken Zoro'nun da kılıç değiştirmesi zaten beklenen birşeydi.
tamam sanjinin gayet tutarlı senin dediğine göre ama zoronun kılıç değiştirmesi o kadar büyük bir power ip mi sence (aynı derece iki kılıç, tamam enma daha iyi ama aralarında uçurum var mı bence yok)İkisinin güçlenmeleri bana göre gayet tutarlı.Sanji Suiti ailesinden alırken Zoro'nun da kılıç değiştirmesi zaten beklenen birşeydi.
Enma bence Shusui'den kalite olarak daha üstün çünkü Shusui'nin tam potansiyeli ortaya çıkartılmışken Enma daha karartılmamış.tamam sanjinin gayet tutarlı senin dediğine göre ama zoronun kılıç değiştirmesi o kadar büyük bir power ip mi sence (aynı derece iki kılıç, tamam enma daha iyi ama aralarında uçurum var mı bence yok)
Kral sana karartılmış enma vermediler şu anki enma ile şu anki hazan suyu arasında hayvan gibi fark yok. Bunun yanı sıra enmanin getirdiği dezavantajları da var o yüzden enma ile sanjinin suiti kadar power up gelmedi. İleride zoronun geliştirmesi o dönemin power up ı olur.Enma bence Shusui'den kalite olarak daha üstün çünkü Shusui'nin tam potansiyeli ortaya çıkartılmışken Enma daha karartılmamış.