Eric Cartman 7 Tem 2016 #11 Severiz Urouge'ye. Kendisini yaralayanı merak ettim. Eline sağlık Smoker.
Sir Crocodile 7 Tem 2016 #12 Oruç Reyize yanliş yapanlari gördünüz. Yukaridan bir amin cekti aşağıda Kid ittifakı carpildi Eline sağlik Smoker.
Oruç Reyize yanliş yapanlari gördünüz. Yukaridan bir amin cekti aşağıda Kid ittifakı carpildi Eline sağlik Smoker.
Baryshx 7 Tem 2016 #13 Düşmüş Keşiş olması, içki içmek ve aşk meşk işleri ile uğraşmasından da belli. Gerçi korsan olmalarıda bunu sağlamış olabilir
Düşmüş Keşiş olması, içki içmek ve aşk meşk işleri ile uğraşmasından da belli. Gerçi korsan olmalarıda bunu sağlamış olabilir
Hakili Yumruk 8 Tem 2016 #14 Ben de bunla ve Bonney'in hikayeye nasıl dahil olup,nasıl bir rol alıcaklarını merak ediyorum.Bonney hadi bir işlevi olabilir gibi de Urouge'de pek bir gelecek göremedim.Doldurma nova gibi gelmiştir hep bana.
Ben de bunla ve Bonney'in hikayeye nasıl dahil olup,nasıl bir rol alıcaklarını merak ediyorum.Bonney hadi bir işlevi olabilir gibi de Urouge'de pek bir gelecek göremedim.Doldurma nova gibi gelmiştir hep bana.
Vicious 8 Tem 2016 #15 Oruç Reis'den esinlenilmiş bir karakterin en sevdiği yemeğin domuz eti olması hoş olmamış.
Riful 8 Tem 2016 #18 Fleet Admiral Sakazuki dedi ki: Hakisi aşmış olsa Genişletmek için tıkla ... Tam bunu atarken forum dayanamadı gitti Gizli İçerik
Fleet Admiral Sakazuki dedi ki: Hakisi aşmış olsa Genişletmek için tıkla ... Tam bunu atarken forum dayanamadı gitti Gizli İçerik
Eric Cartman 3 Eyl 2016 #20 Gömenlerin yerinde olmak istemezdim. Şimdi yalan söylemeyeyim ben de fazla umutlu değildim Urouge'den. :S Böyle bir şeyin olacağını sanmazdım.
Gömenlerin yerinde olmak istemezdim. Şimdi yalan söylemeyeyim ben de fazla umutlu değildim Urouge'den. :S Böyle bir şeyin olacağını sanmazdım.