Cracker’ı yenememiş Urouge nasıl 3.nova oluyor?Luffy zoro urouge en güçlü 3 nova.
Cracker’ı yenememiş Urouge nasıl 3.nova oluyor?Luffy zoro urouge en güçlü 3 nova.
Evet. Gök adasından gelmişti diye hatırlıyorum.Hemşehriler mi?
Sanki kid yendi. Şuan urouge güçlüdür.Cracker’ı yenememiş Urouge nasıl 3.nova oluyor?
Bir sürü gök adası var. Vivi ile Luffy de mavi deniz insanı diye hemşehri olmuyor ki. Urouge, Enel ile hemşehri değil diye hatırlıyorum ben.Evet. Gök adasından gelmişti diye hatırlıyorum.
Doğrudur. Farklı bir gök adasından da olabilir. Ama gök adalarından gelip Enel'le bir alakası olmasaydı ilginç olurdu bence. Oda'nın bu karakteri öyle bir duruma bağlayacağı kanısındayım. Hasır Şapkalarla dost mu olur yoksa düşman mı onu bilemeyeceğim.Bir sürü gök adası var. Vivi ile Luffy de mavi deniz insanı diye hemşehri olmuyor ki. Urouge, Enel ile hemşehri değil diye hatırlıyorum ben.
Bizim tayfa kizarunun yancısına çizik atamadığı sırada şeker komutanlarından birisini(snack) yenip üstüne crackerla savaşıp birde oradan canlı çıkmayı başardı. Acaba neden güçlüdürCracker’ı yenememiş Urouge nasıl 3.nova oluyor?
Her nova işlendi bunu da işlerEn güçlü 5 içindedir ama ilk 3 demek abartı. Bu saatten sonra hikayeye bir katkısının olacağını da pek sanmıyorum ama belli de olmaz tabi.
Bence nova hikayesi Tüm Kek'le başladı Wano'yla bitti. Bonney'in hikayesi de güçle müçle ilgili değil zaten. Onu da Kuma'ya bağlayıp hükümetle birlikte işleyip bitirir diye düşünüyorum. Ya da son savaşa takviye gelir reyis. En fazla..Her nova işlendi bunu da işler