Erkenden elendiği iyi oldu.
Daha önceden açılmış başka bir konuyu güncelleyip buna çevirdiği için diye biliyorum.Tanıtım mesajının tarihinde neden 2010 diyor.
Ulti atamadı ama ulti yedi.Ulti'ye, ulti atamadan gitti diyebiliriz
Eski tarihli işe yaramaz konular silinmesin diye içini dolduruyormuş Smoker. Böylece hem gereksiz konulardan hem de konu kalabalığından kaçınıyor.Tanıtım mesajının tarihinde neden 2010 diyor.
Komutan bile olmayan kız kadar olamıyor işte Ne tür bi kral olacaktı evlat ?? hmm ?Luffy bunun için g4 kullanacaktı ya la. Yonkou yenecek sözde bu çocuk, komutan bile olmayan bu kızla oyuncak gibi oynaması gerekirdi
Boş bağıranlar kralıKomutan bile olmayan kız kadar olamıyor işte Ne tür bi kral olacaktı evlat ?? hmm ?
Ulti efsaneydi bee
G4'ün heybetini görüp hayran kalsın diye açacaktı.Luffy bunun için g4 kullanacaktı ya la. Yonkou yenecek sözde bu çocuk, komutan bile olmayan bu kızla oyuncak gibi oynaması gerekirdi
Gear 4 açacaktı ama sonra Gear3le bile çözdüğünü fark etti sorunuLuffy bunun için g4 kullanacaktı ya la. Yonkou yenecek sözde bu çocuk, komutan bile olmayan bu kızla oyuncak gibi oynaması gerekirdi