Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

UFC Karşılaşmaları

Kilo'yu da tam veremedi diyenler vardı, aslında ayakta düşündüğümden fazla hasar attı dövüş de yakındı ama khamzat çok güçsüzdü dövüşte senin de dediğin gibi bir daha bu kiloda maça çıkmaz. Üst siklette de pek adam yok zaten bir iki maç yaptıktan sonra kemere oynayabilir.
Katılıyorum. Tartısı da bir garipti zaten yangından mal kaçırır gibi 3 saniye durup indi

Kiloyu kesme muhabbetineyse yakışmadı welterden gelen bir adama. Maçtan birkaç gün önce nörovirüs bulaşmış buna paylaşımları görmüştüm o da olabilir. Sonuçta izlediğim en kötü Khamzat performansıydı, stiller maçı belirlese de bence ddp maçındaki Khamzat mümkün değil kaybetmezdi. Ayakta vasat bir adam olarak üst sıklette işi yok bence.

iboya noldu nerde
En son kaybetti baya zaman oldu tekrar çıkmadı.

Kiloyu kesme muhabbetineyse yakışmadı welterden gelen bir adama. Maçtan birkaç gün önce nörovirüs bulaşmış buna paylaşımları görmüştüm o da olabilir. Sonuçta izlediğim en kötü Khamzat performansıydı, stiller maçı belirlese de bence ddp maçındaki Khamzat mümkün değil kaybetmezdi. Ayakta vasat bir adam olarak üst sıklette işi yok bence.
Khamzat bir de perreira' yı döverim falan diyordu artık onunda çok zor olduğunu görmüş olduk.
Üst siklette farklı dövüşecektir, adam 21 kilo kesti falan diyorlar yürümesi bile başarı.

@RedTeroR Teach şuan Bayram yapıyordur, bir güreşçi yenildi diye.

Khamzat balonu patlamıştır.
Dövüş iyiydi ya Teach Reis iyi dövüşleri kaçırıyor izlememiştir bile.

Khamzat bir iki maça toparlar diye düşünüyorum para para diye çok geziyordu bu dövüşte de çok kazandım diyordu adamın ruhunda açlık kalmamış.

Khamzat iyice gözümden düştü şu maçtan sonra o kadar adamla atış senin değerlerine laf etsin sende git ona laf et,adam maçı kazanınca kafasından öp kemerini bağla tamamen saçmalık..

Dövüş iyiydi ya Teach Reis iyi dövüşleri kaçırıyor izlememiştir bile.

Khamzat bir iki maça toparlar diye düşünüyorum para para diye çok geziyordu bu dövüşte de çok kazandım diyordu adamın ruhunda açlık kalmamış.
UFC dövüşleri artık bana WWE havası veriyor... Birazına baktım maçında inandırıcılık 0. Khamzat kim ayakta dövüşmek kim... Kilo kesmede perti çıktı herhalde epey ayakta dövüştü izlediğim kısımlarda.

UFC dövüşleri artık bana WWE havası veriyor... Birazına baktım maçında inandırıcılık 0. Khamzat kim ayakta dövüşmek kim... Kilo kesmede perti çıktı herhalde epey ayakta dövüştü izlediğim kısımlarda.
Nefesi kesildi elemanın zaten kardiyosunda sıkıntı var deniyordu bu sefer gücü de yoktu 2. raund yere almaya çalışırken sıçınca ayakta takas yaptı.

Welterweight'teki canavarlara kıyasla bugün yapılan dövüş ortaokuldaki arka bahçe dövüşleri kıvamındaydı. Prates Sean'ı de böyel ayakta dövüşecekse Khamzatı da komalık yapar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık