Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Roger ve Beyazsakal'a yenilip de göz yaşlarını yutmak zorunda kalanları bir düşünün! Denizde onlardan binlercesini bulacaksınız!"
Crocodile - Bölüm: 442
Neler yeni

UFC Karşılaşmaları

doğrudur ustam islam ayrı seviyedir benim için
Şöyle bir durum var: Habib ve çevresini şöyle yorumlarsak eğer -ki çok bilgim yok ama yazılanlara ve izlemlerime göre yorumlayacağım- Habib, baskın bir profil. Çevresi de bundan etkileniyor. İyi ya da kötü. Bazıları Habib'in oluşturduğu o başarımı geçmeye çalışırken, bazıları da bunu bir yük olarak görüyor olabilir. Umar, bunu yük olarak görenlerden. Örneğin, Yenilgisiz üç kardeş artık 1 yenilgi aldı. Umar için büyük psikolojik eksi. Bakalım ilerde ne olacak.

Şöyle bir durum var: Habib ve çevresini şöyle yorumlarsak eğer -ki çok bilgim yok ama yazılanlara ve izlemlerime göre yorumlayacağım- Habib, baskın bir profil. Çevresi de bundan etkileniyor. İyi ya da kötü. Bazıları Habib'in oluşturduğu o başarımı geçmeye çalışırken, bazıları da bunu bir yük olarak görüyor olabilir. Umar, bunu yük olarak görenlerden. Örneğin, Yenilgisiz üç kardeş artık 1 yenilgi aldı. Umar için büyük psikolojik eksi. Bakalım ilerde ne olacak.
islam yenilince hepsi üzülüyordu zaten baya umar khabibi geçmek isteyenlerden bence islamda dahaa iyi devam edebilmeyi hedefleyenlerden

Sadece ana maçı izledim, çok sıkıcıydı güreşe sıkıcı diyenler ne diyecek merak ediyorum. Sean Strickland sadece yumruk sallıyor ama nakavt gücü yok böyle tek boyutlu bir adamın kemer alıp, koruması falan çok ilginç.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık