Teach diyordur kesin bunu.Reis bir iki yıl öncesine kadar Tyson Fury ile Ali kıyaslıyorlardı, bu sikletin gördüğü en ağır, en büyük, en hızlı boksör diyorlardı adama xD
Teach diyordur kesin bunu.Reis bir iki yıl öncesine kadar Tyson Fury ile Ali kıyaslıyorlardı, bu sikletin gördüğü en ağır, en büyük, en hızlı boksör diyorlardı adama xD
Artık sikletin Usyk vs X olma olayı bitmeli. Joshua vs Tyson, Duboa vs Tyson... Bu tarz dövüşler görmeliyiz. Para getiriyor diye sürekli Usky izliyoruz yav :SUsyk çok büyük.
Usyk ne isterse yapabilir daha fazla para getiriyor diye tyson ile dövüşür diye düşünüyorum. Hakediyor Reis.Artık sikletin Usyk vs X olma olayı bitmeli. Joshua vs Tyson, Duboa vs Tyson... Bu tarz dövüşler görmeliyiz. Para getiriyor diye sürekli Usky izliyoruz yav :S
Joshua Tyson da iyi para getirir... Keşke bunları da görsek. Ağır siklet iyice One Piece'e döndü hep Nika vs X :SUsyk ne isterse yapabilir daha fazla para getiriyor diye tyson ile dövüşür diye düşünüyorum. Hakediyor Reis.
Yani hangisi iyi para getirecekse onla dövüşsün hepsini defalarca dövdü zaten.Joshua Tyson da iyi para getirir... Keşke bunları da görsek. Ağır siklet iyice One Piece'e döndü hep Nika vs X :S
Dc den yazdım ama dönmedin buradan da söyleyeyim . Usyk’e kendi sikletinde bile goat denemez. İstatistik olarak çok zayıf. Sadece 6 tane world hw title maçı var. Ve 3 farklı kişiye karşı.Şansız adam Ali gibi tüm sporların en büyüğünün yaptığı sporu yapmasa şuan goat denebilirdi adama kendi sporunda.
Fedor.Bu spora çok hakim değilim, uzaktan takip ediyorum ama merak ettiğim bir şey var.
Jon jones vs fedor vs daniel cormier
Kim yener?
Bana da öyle geliyor. Adamın kafa üstü çakıldığı bir dahne izledim, nasil boynu kırılmadı anlamadım.Fedor.