O kadar kolay mıydı ya...atarım, sen de ufc stream yazarsan çıkar zaten ben öyle buluyorum.
O kadar kolay mıydı ya...atarım, sen de ufc stream yazarsan çıkar zaten ben öyle buluyorum.
Gel sonraki maça iddalaşalım. Cody Durden ile Joshua Van diye birileri dövüşecekmiş. İkisini de tanımıyorum, seç birini.O kadar kolay mıydı ya...
Çok zor seçim yaptırdın şimdi bana... Joshua diyorum.Gel sonraki maça iddalaşalım. Cody Durden ile Joshua Van diye birileri dövüşecekmiş. İkisini de tanımıyorum, seç birini.
Genç ve zımbayı seçtin. Çakallık. Kaybedersen Torrente 2 ve 3’ü izleyip detaylı analiz yapacaksın.Çok zor seçim yaptırdın şimdi bana... Joshua diyorum.
Cody istatistik olarak daha avantajlı amaGenç ve zımbayı seçtin. Çakallık. Kaybedersen Torrente 2 ve 3’ü izleyip detaylı analiz yapacaksın.
Bizim adamın fena ağız yüz dağıldı, taş kafa varmış başka numarası yok. Gene yıkılmadan puana götürdü ama.Cody istatistik olarak daha avantajlı ama
Torrente'yi tekrar izleyeceğim zaten Torrente 2'yi de izledim. Biraz bakınıyorum arkaplanaBizim adamın fena ağız yüz dağıldı, taş kafa varmış başka numarası yok. Gene yıkılmadan puana götürdü ama.
Ben yatayım sabah Rakmanov maçına gelirim.