12 senedir sevilmiyormuşum forumda Neyse sağlık olsun.Seni bilerek yazmadım.
12 senedir sevilmiyormuşum forumda Neyse sağlık olsun.Seni bilerek yazmadım.
Ben eski avatarına hayrandım reis.12 senedir sevilmiyormuşum forumda Neyse sağlık olsun.
Hangisi? Oğuz Kağan mı?Ben eski avatarına hayrandım reis.
En uzun süre yaptığınHangisi? Oğuz Kağan mı?
Seninle ilgili yazılanlar ilgimi çekti. Şu da var. Şu anda ağlıyorsun, kabul et.Bazı nickleri görünce hafif bir duygulandım.Ama geçti.
BolD: Tensai, Baskettoman, Hanamichi. Bu şahsı anlatan üç kelime. Her daim beni güldürmek için resim, video atar. Çeviri işinden de anlamaz. Hep bana sorar. Invictus'un en büyük rakibi ve en iyi dostudur. Baki gibi boş beleş olsa da, severim BolD'u. Ayrıca Ohuyan biridir.
İlk Shanks, sonra İtachi yaptım sonra da Levi? Hepsi de bayağı kaldı.En uzun süre yaptığın
Biz hala Bold ile görüşüyoruz.Seninle ilgili yazılanlar ilgimi çekti. Şu da var. Şu anda ağlıyorsun, kabul et.
Ben acaba başka üye ile mi karıştırıyorum ben de seni hiç sevmiyor olabilriim dkdkdk ben luffy'nin kurukafa sembolunu hatırlıyorum.İlk Shanks, sonra İtachi yaptım sonra da Levi? Hepsi de bayağı kaldı.
@Miko olmasın?Ben acaba başka üye ile mi karıştırıyorum ben de seni hiç sevmiyor olabilriim dkdkdk ben luffy'nin kurukafa sembolunu hatırlıyorum.
Lan sen kendini benimle mi karıştırdın. Ben neyse beni seven yok herkes ayar bana da sen zırtapozsun len senin nickini okuyunca gülümser insan haksızlık etme kendine :/Ben o kadar sevilen bir üye değilim. Hoş karşılancağını çok düşünmüyorum :S