Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Üstteki Üyenin One Piece Hakkındaki Sorusunu Cevapla

Ödül avcıları neden Seride fazla gösterilmedi?

Prime dönemlerinde Akainu mu daha güçlü Sengoku mu?, Bence Akainu. Garp-Akainu-Sengoku diye düşünüyorum.

Meyveye bakarsak Sengoku daha güçlü olmalı. Gösterilene bakarsak Akainu daha güçlü duruyor.

Cross Guild’den ne çıkar? Bu adamların seriye katacakları şey ne olacaktır?

Impel Down'dan Doflamingo'yu çıkartmalarını bekliyorum. Onun dışında bence major bir katkıları olmaz, ancak renk katacaklardır tabii ki. Oda troll olduğu için Korsan Kral yarışına Buggy'i kaptan olarak dahil eder, Raftel'de Zoro vs. Mihowk sama görürüz. :)

Sence Luffy serinin şu noktasında ya da WCI sonrası, karakterini beğendiği sevdiği ama gücü hiç yeterli olmayan birini tayfaya davet eder mi? Yoksa mantıklı davranmaya çalışıp"çok zor yerlere girip çıkıyoruz, canını tehlikeye atmış oluruz" deyip hiç girmez miydi o topa?

Eder, çünkü o böyle şeylere takılmıyor. Korku Barkası'nda sırf konuşabiliyor diye ağacı tayfasına almaya çalışmıştı gücüne aldırmadan.

Harald, Xebec'in yanında yer alsa bir fark yaratabilir miydi?

Kutsal Şövalyelere Kral Haki'siz zarar verilmeyeceğine göre çıkması lazım. Elbaf bitmeden çıkabilir. Ama çıkmaz derdim eskiden sorulsa. Güncel zamana göre tüm top tierlarda olduğundan Sanji'de de çıkmalı.

Serideki en iyi flashback sence hangi arc/karaktere ait?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık