Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Üstteki Üyenin One Piece Hakkındaki Sorusunu Cevapla

Luffy'nin şeytan meyvesinin özelliği sayesinde etkisiz hale gemişti Enel'in meyvesi. Gerçi tam olarak etkisiz hale gelmemişti, yine uçmak, hızlı hareket etmek hatta Luffy'e attığı son saldırıyı bile meyvesiyle yapıyordu. Buna rağmen vitessi, hakisiz basic bebe Luffy'e yenildi. Meyvesi tam bir amiral meyvesi ama açıklananlara göre amirallerin meyvesi olmasa bile haki seviyesi sayesinde çok güölü olduğudur. Eğer sağlam haki elde edip dönerse bir amiral seviyesi olur. Eper dönecekse bu Elbaf'ta olmalı. Niyeyse çok yakıştırıyorum.

Loki'nin zincirlerini kim çözecek?

Roger yaşarken en güçlü ünvanı yine wb de imiş ama ben yine de wb yi rogerın önüne koyamıyorum, tuhaf geliyor. İkisi de denktir ve hiçbir şekilde birini yedirmez ama oldu ki ölümüne girdiler diyelim. Günün sonunda ikiside ölür ama roger birkaç dakka daha fazla yaşar.

Doflamingonun ödülü güncellenince crocodile ı geçer mi?

Normalde geçmesi lazım ama Croco'nun MF ile olan başlayan iade-i itibar durumu sebebiyle aynı tutabilir. Fazla olursa da az bi miktar fazla olur.

Impel Down neden var? Yakaladıkları bütün korsanları öldürseler ne olacak sanki? İnsan hakları aktivistleri çıkıp gösteri yapmayacak ki, kullanacakları oylarla tehdit veya ikna edebilecekleri bir yönetim tarzı da yok OP'ta.

Roger yaşarken en güçlü ünvanı yine wb de imiş ama ben yine de wb yi rogerın önüne koyamıyorum, tuhaf geliyor. İkisi de denktir ve hiçbir şekilde birini yedirmez ama oldu ki ölümüne girdiler diyelim. Günün sonunda ikiside ölür ama roger birkaç dakka daha fazla yaşar.

Doflamingonun ödülü güncellenince crocodile ı geçer mi?
Geçemez çünki paramecia, metveyi yediğinde kaderini çizmiş. Hem Croco sırtını koskoca Yonkouya dayadı bide yanında Mihawk abisi var. Bundan sonra Croc yükselişte. :good:

Normalde geçmesi lazım ama Croco'nun MF ile olan başlayan iade-i itibar durumu sebebiyle aynı tutabilir. Fazla olursa da az bi miktar fazla olur.

Impel Down neden var? Yakaladıkları bütün korsanları öldürseler ne olacak sanki? İnsan hakları aktivistleri çıkıp gösteri yapmayacak ki, kullanacakları oylarla tehdit veya ikna edebilecekleri bir yönetim tarzı da yok OP'ta.
Impel Down, günümüzde hapishaneler neden varsa, o yüzden var. Oda, kendi evreninde ceza sistemi bu şekilde olmasını arzu etmiştir. Ayrıca suçluların hepsi Impel Down’a kapatılmıyor, en kötü suçlular idam ediliyor, bkz; Ace ve Roger. Ekstradan ID’a kapatılmanın da kendince bir caydırıcılığı var, insanları suç işlemekten alıkoyuyor. En nihayetinde Dünya Hükümetinin suçlularla başa çıkmak için oluşturmuş olduğu sistem bu şekilde. Hükümet devrilirse, yeni sistem de ona göre değişecektir.

Oda ne yapsa seri güzelleşir?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık