Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Üstteki Üyenin One Piece Hakkındaki Sorusunu Cevapla

İhtimal var ama düşük. Muhtemel babası Garling ve şu panelde görülen muhtemel kardeşi kutsal ejderlerin yeni lideri olanı dünya hükumetinin yanındayken Shanks korsan olmuş. Shanks'ın amacı başka gibi

Tayfadaki en garip hedefi olan kişi kimdir?

Son düzenleme:
Nasıl ifade edildiğine bağlı. Bağlamdan kopuk değerlendirirsek, dünyanın öbür ucundaki bir balinayı görmek isteyen Brook'un hedefi en absürtüdür.

Oda'nın belli karakterlerin göğüs ölçülerini verdiğini biliyoruz. Erkek karakterlerden, proporsiyonel olarak en büyük penise sahip olan kimdir?

Fujitora isyan etti sayılabilir. Bay bir girişimi var bu konuda ama denizcilerden ayrılır mı bilemiyorum. Bir de belki Kizaru'nun birtakım girişimleri olur Egghead'deki gibi.

Usopp Elbaf'ta herhangi bir güç elde edecek mi? Edecekse sence bu ne olabilir?

Elde edecek bence, silahına bir upgrade ve küçük bir ihtimal korkaklığını bırakması olabilir

Sence tayfanın son savaşı kimle olacak

Bence İmu,Dragonu öldürecek sonrasında Karasakal arkadan gelip çakallık yapıp İmuyu öldürecek bir şekilde. Luffy vs Karasakal olacak son savaş.

Karasakal,Garpı infaz eder mi?

Karasakal, Garp’ın ölümüyle ne elde edecek ki? Garp’ın ölümünün Karasakal’a bir fayda sağlaması lazım. Karasakal, Garp’ı öyle boşu boşuna öldürmez. Ha şahsen fikrimi sorarsan ben Karasakal’ın, Garp’ı koz olarak kullanacağını düşünüyorum. Karasakal, hükümete Dragon’a karşı birlikte hareket etmeyi teklif edecek. Karasakal’ın hükümetle iletişimi ise Sengoku üzerinden olacak.

Diyelim ki Elbaf’ta gördüğümüz silüet Shiki. Peki sence devler Shiki’nin neden Elbaf’ta ikamet etmesine izin veriyor? Yani normal insanların Elbaf’ta yaşaması yasak. Peki devler Shiki’ye neden böyle bir imtiyaz vermiş olabilir?

Son düzenleme:
Canavarlar ile ilgili olabilir belki Shiki'nin canavarları alması işlerine geliyordur. Ya da Shiki uçma yeteneği ile kimseye görünmüyordur.

Amiral Adayları sizce hiç seride önemli bir yer alacak mı?

Artık Amiral adayları filler şekilde gözükürler. Önemli işler yaptı ama süre dolsun diye yaptı deriz anca.

One Pieceyi tek cümlede anlat. Ciddi soruyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık