Garp bu saatten sonra Karasakal'ın en büyük kozu. Yani Karasakal'ın bundan sonraki atacağı her adımda mutlaka Garp faktörü kullanılmaya çalışılacak. Garp bu saatten sonra Karasakal'ın planlarında kullanacağı bir araç. Bunu şu yüzden söylüyorum Karasakal, Garp'ı birçok noktada kullanabilir. Hükümete karşı bir koz olarak kullanabilir, Luffy'e karşı bir koz olarak kullanabilir. Hatta ve hatta Dragon'a karşı da bir koz olarak kullanabilir. Belki Karasakal hükümeti kendi yanında tutabilmek için Dragon'la savaşmak isteyecek. Ve bu noktada Garp'ı, Dragon'a karşı bir koz olarak kullanacak. Diyecek ki hükümet gemilerindeki yiyeceklere müdahele etme ben de babanı salayım...Tamam Dragon için hükümeti yıkmak Garp'ı kurtarmaktan daha önemli. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki Garp her zaman Karasakal'ın kullanabileceği bir büyük bir koz olacak. Bu yüzden Garp'ın basit bir şekilde kurtarılacağını düşünmüyorum. Çünkü Oda bir karakteri Karasakal'a yem ettiyse mutlaka altında büyük bir planı vardır.
Loki büyülü çemberin içinden gelenlerle birlikte Elbaf'tan gider mi yani sessiz sedasız Elbaf'tan ayrılır mı yoksa zincirlerden kurtulduktan sonra bizimkilerle savaşır mı?