Skywalker 26 Eyl 2023 #8,002 Yara bere Gizli İçerik @Mcgill için yazmıştım ama bir taşla kuş katliamı gibi oldu
King Crimson 26 Eyl 2023 #8,005 @sir.zero Muslera artık yaşlandı Galatasaray’a böyle bir Kaleci lazım. Çocukluğumda hep Wakabayaşi’ye özenirdim.Tüm takımı sırtlıyordu. @Kenshiro Spiderman keşke hep Tobey olarak kalsaydı.
@sir.zero Muslera artık yaşlandı Galatasaray’a böyle bir Kaleci lazım. Çocukluğumda hep Wakabayaşi’ye özenirdim.Tüm takımı sırtlıyordu. @Kenshiro Spiderman keşke hep Tobey olarak kalsaydı.
Mithyxila 26 Eyl 2023 #8,007 Keşke kendisinden önce ben görüp kullansaydım dediğim bir avatar :3 ama kendisine benden daha çok yakışıyor sanki, ayrıca çok beğendim.
Keşke kendisinden önce ben görüp kullansaydım dediğim bir avatar :3 ama kendisine benden daha çok yakışıyor sanki, ayrıca çok beğendim.
Akiyacchi 26 Eyl 2023 #8,009 İlk başta dilini çıkardığını anlamayıp dudağı yarılmış sandım - @Mr. Darkside Sahneyi hiç bilmiyorum ama havalı duruyor - @The Nameless
İlk başta dilini çıkardığını anlamayıp dudağı yarılmış sandım - @Mr. Darkside Sahneyi hiç bilmiyorum ama havalı duruyor - @The Nameless
Brodustx 26 Eyl 2023 #8,010 Hazır el atmışken Gege'ye de anlat yaptığı saçmalığı da huzura erelim. 2000'lerden sonra CN'de yayınlanan çizgi filmlere benziyor arkaplan. Shanks'ı da severim.
Hazır el atmışken Gege'ye de anlat yaptığı saçmalığı da huzura erelim. 2000'lerden sonra CN'de yayınlanan çizgi filmlere benziyor arkaplan. Shanks'ı da severim.