Mithyxila 26 Eyl 2023 #8,001 Keşke kendisinden önce ben görüp kullansaydım dediğim bir avatar :3 ama kendisine benden daha çok yakışıyor sanki, ayrıca çok beğendim.
Keşke kendisinden önce ben görüp kullansaydım dediğim bir avatar :3 ama kendisine benden daha çok yakışıyor sanki, ayrıca çok beğendim.
Akiyacchi 26 Eyl 2023 #8,003 İlk başta dilini çıkardığını anlamayıp dudağı yarılmış sandım - @Mr. Darkside Sahneyi hiç bilmiyorum ama havalı duruyor - @The Nameless
İlk başta dilini çıkardığını anlamayıp dudağı yarılmış sandım - @Mr. Darkside Sahneyi hiç bilmiyorum ama havalı duruyor - @The Nameless
Brodustx 26 Eyl 2023 #8,004 Hazır el atmışken Gege'ye de anlat yaptığı saçmalığı da huzura erelim. 2000'lerden sonra CN'de yayınlanan çizgi filmlere benziyor arkaplan. Shanks'ı da severim.
Hazır el atmışken Gege'ye de anlat yaptığı saçmalığı da huzura erelim. 2000'lerden sonra CN'de yayınlanan çizgi filmlere benziyor arkaplan. Shanks'ı da severim.
Alcatraz 29 Eyl 2023 #8,009 başıma bir iş gelmeyecekse fortnite battlepass ile alakalı sanırım -_- (havalı)