BiKahveMolası 26 Haz 2023 #7,833 Çok sevdiğim bir karakter ama ne yazık ki pek iyi değil. Daha iyisini bulabilir.
Skywalker 18 Tem 2023 #7,836 Bilmediğim bir serinin bilmediğim bir karakteri. Yaşlanmışım gözüm de seçemiyor nasıl bir şey olduğunu. Güçlü bir karakter olmasa koymazdı ellam.
Bilmediğim bir serinin bilmediğim bir karakteri. Yaşlanmışım gözüm de seçemiyor nasıl bir şey olduğunu. Güçlü bir karakter olmasa koymazdı ellam.
Zogolo 18 Tem 2023 #7,837 Duyduğum bir serinin duymadığım karakteri. Yine de bence avatarın sahibi avatardan güçlüdür.
amaneden 18 Tem 2023 #7,838 Kurtlar Vadisi galiba. Bir profil fotoğrafı için çok abes duruyor, iddia kaybedilmiş de koyulmuş gibi. Bir ruh hâli anlatıyorsa bana geçmiyor, tam oturtamadım kafamda.
Kurtlar Vadisi galiba. Bir profil fotoğrafı için çok abes duruyor, iddia kaybedilmiş de koyulmuş gibi. Bir ruh hâli anlatıyorsa bana geçmiyor, tam oturtamadım kafamda.
Dattebayo..! 18 Tem 2023 #7,839 Üzgün hissetmekle özgür hissetmek arasında gidip geldim. Neden bilmiyorum