BAYILANLARCLUP 4 Haz 2023 #7,701 en sevdiğim marvel kahramanı ıron man bu değilfe jack kirby versıyonu çok iyi bence
HKara44 4 Haz 2023 #7,702 Fotoğrafın altındaki yazıdan anlaşılacağı üzere eski bir çizgi roman sanatçısı. Yanındaki karakterler de yakışmış.
Fotoğrafın altındaki yazıdan anlaşılacağı üzere eski bir çizgi roman sanatçısı. Yanındaki karakterler de yakışmış.
Void 5 Haz 2023 #7,703 Terminatör. Aynı zamanda babası Nazi ve kendisi göçmen olmasına rağmen Kaliforniya'da Cumhuriyetçi vali olmuştur.
Terminatör. Aynı zamanda babası Nazi ve kendisi göçmen olmasına rağmen Kaliforniya'da Cumhuriyetçi vali olmuştur.
HKara44 5 Haz 2023 #7,706 İlginç bir karakter gibi duruyor. Adını bilmiyorum hiç görmedim. Gördüysem de hatırlamıyorum. Her iddiasına girerim kara mizahı iyi yapan bir karakterdir.
İlginç bir karakter gibi duruyor. Adını bilmiyorum hiç görmedim. Gördüysem de hatırlamıyorum. Her iddiasına girerim kara mizahı iyi yapan bir karakterdir.
kuroashi.no.sanji1993 7 Haz 2023 #7,708 Kenshiro dedi ki: Predator ile vs atarken ben. Genişletmek için tıkla ... Süpürmen