Keldorn 13 May 2023 #7,546 Onur dedi ki: 10 yıldır falan aynı galiba. Değişim lazim. Genişletmek için tıkla ... 2016 dan beri aynı olması laızm. henüz 10 olmadı. @Kuroashi no Sanji bıyık onu takmış adamdan daha yakışıklı, cidden marifet bıyıkta.
Onur dedi ki: 10 yıldır falan aynı galiba. Değişim lazim. Genişletmek için tıkla ... 2016 dan beri aynı olması laızm. henüz 10 olmadı. @Kuroashi no Sanji bıyık onu takmış adamdan daha yakışıklı, cidden marifet bıyıkta.
King Crimson 14 May 2023 #7,548 Kono Dio da Anime evreninin en iyi kötülerinden birisi ancak Part 7 Dio daha iyi diye düşünüyorum.
Siyah Ateş 14 May 2023 #7,549 @Mcgill Fena değil ama bir şeyler yolunda gitmiyor bu gifte. @Harcanmamış Kakyoin fena değil, farklı özgün bir tarzı var avatarın. Karakteri de bilmiyorum ama iyi.
@Mcgill Fena değil ama bir şeyler yolunda gitmiyor bu gifte. @Harcanmamış Kakyoin fena değil, farklı özgün bir tarzı var avatarın. Karakteri de bilmiyorum ama iyi.
amaneden 14 May 2023 #7,550 Belki de en iyi sahnelerden biri ama kendisiyle uyumlu olduğunu düşünmüyorum.