Skywalker 19 Nis 2023 #7,433 Anca cigara yakıyor. Bm avatarı gelsin asıl o zaman bomba yorumlar gelecek. Tabi buraya yazmaya cesareti olursa
Anca cigara yakıyor. Bm avatarı gelsin asıl o zaman bomba yorumlar gelecek. Tabi buraya yazmaya cesareti olursa
El' Schtime 19 Nis 2023 #7,437 Rakatas dedi ki: Yaptığı işten hoşlanan bir surat ifadesi var Genişletmek için tıkla ... ilginç bir BM çalışması olmuş. Bana tanıdığım birini hatırlattı nedense.
Rakatas dedi ki: Yaptığı işten hoşlanan bir surat ifadesi var Genişletmek için tıkla ... ilginç bir BM çalışması olmuş. Bana tanıdığım birini hatırlattı nedense.
amaneden 19 Nis 2023 #7,438 Ben genelde kişiye uyup uymadığını düşünürüm ama kendisini tanımıyorum. Diğer yandan sadece görsel üzerinden değerlendireceksem de pek beğendiğimi söyleyemem. O ama neden yazısıysa... Başka bir konu...
Ben genelde kişiye uyup uymadığını düşünürüm ama kendisini tanımıyorum. Diğer yandan sadece görsel üzerinden değerlendireceksem de pek beğendiğimi söyleyemem. O ama neden yazısıysa... Başka bir konu...
King of the Hell 19 Nis 2023 #7,439 Güzel bir çalışma olmuş. Kimin eli kimin cebinde olduğunu iyi göstermişsin. Amaneden ?