ƊƛƝƬЄ 16 Eyl 2022 #6,803 Pp-karakter uyumunda zirve... Biri ben Oden'im diye tutturur, diğeri ben unlu değilim der. İki şizofren bulmuş birbirini
Pp-karakter uyumunda zirve... Biri ben Oden'im diye tutturur, diğeri ben unlu değilim der. İki şizofren bulmuş birbirini
Skywalker 16 Eyl 2022 #6,804 @UnKaidou Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Alevler içinde bir YamatOden ama nickle çok uyumsuz. Gerçi YamatOden'de KKaidonun Un versiyonu değil miMükemmel avatar-nick uyumu ƊƛƝƬЄ Saçlarına ak düşmüş yiğidim. Ah bir de etiketleyebilsem...
@UnKaidou Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Alevler içinde bir YamatOden ama nickle çok uyumsuz. Gerçi YamatOden'de KKaidonun Un versiyonu değil miMükemmel avatar-nick uyumu ƊƛƝƬЄ Saçlarına ak düşmüş yiğidim. Ah bir de etiketleyebilsem...
Skywalker 16 Eyl 2022 #6,807 UnMihawk dedi ki: Ne kadar ciddi bir bakış Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Fermuar kardeş fermuar... Gizli İçerik
UnMihawk dedi ki: Ne kadar ciddi bir bakış Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Fermuar kardeş fermuar... Gizli İçerik