Dattebayo..! 3 Mar 2022 #5,494 Turuncuyla siyahı yan yana görmek gibi bu avatarı görmek. Devamında ne geleceğini biliyorsun. Huzur veriyor.
Turuncuyla siyahı yan yana görmek gibi bu avatarı görmek. Devamında ne geleceğini biliyorsun. Huzur veriyor.
BiKahveMolası 3 Mar 2022 #5,495 RDR2 ile alakası var mı acaba zira ne beyefendiyi tanıyorum ne de oyunu oynadım sadece bir tahmin. Pek de güzel bir avatar değil. 5/10
RDR2 ile alakası var mı acaba zira ne beyefendiyi tanıyorum ne de oyunu oynadım sadece bir tahmin. Pek de güzel bir avatar değil. 5/10
William cutting 3 Mar 2022 #5,496 Vatan nedir sorusunun cevabındaki anamızın gençliği kimdir deseler bu resmi gösterirdim, gençliği o kadar hoş. Nasıl yaşlandın, neler çektin sen Big Mom.
Vatan nedir sorusunun cevabındaki anamızın gençliği kimdir deseler bu resmi gösterirdim, gençliği o kadar hoş. Nasıl yaşlandın, neler çektin sen Big Mom.
Trafalgar Law 3 Mar 2022 #5,497 Afet-i devran. Profiline bakınca gözlerimi alamıyorum. Bannera bakınca bir garip oluyor. :dd.d Kaydı. :dd @pilavüstükuru @William cutting Sana ise düşünsen çok anlamlar çıkar gibi de basit haliyle dışı diri ama içi ölmüş bir krallık gibi. Diyene kadar profilde değilmiş. Zoro'ya yol göstermek için rotacılık yapan Nami ile ikili karesi. :dd.d Son düzenleme: 3 Mar 2022
Afet-i devran. Profiline bakınca gözlerimi alamıyorum. Bannera bakınca bir garip oluyor. :dd.d Kaydı. :dd @pilavüstükuru @William cutting Sana ise düşünsen çok anlamlar çıkar gibi de basit haliyle dışı diri ama içi ölmüş bir krallık gibi. Diyene kadar profilde değilmiş. Zoro'ya yol göstermek için rotacılık yapan Nami ile ikili karesi. :dd.d
BiKahveMolası 3 Mar 2022 #5,499 Güzel avatar, ne zaman görsem dedektif Gadget'ı avatar yapasım geliyor nedense.