Silinmiş Üye 24 Eyl 2021 #4,934 Güzel avatar. Öncesinde de renksiz hali vardı sanırım ama bu hali de hoş durmuş. Bu arada @Tiksav Lee senin avatar kötü
Güzel avatar. Öncesinde de renksiz hali vardı sanırım ama bu hali de hoş durmuş. Bu arada @Tiksav Lee senin avatar kötü
Chris 24 Eyl 2021 #4,936 Fotoğrafa 5 saniye bakınca ustam demeye başlıyorsun. Öyle özdeşleşti avatar.
Rika 24 Eyl 2021 #4,937 Chris dedi ki: Fotoğrafa 5 saniye bakınca ustam demeye başlıyorsun. Öyle özdeşleşti avatar. Genişletmek için tıkla ... Boynuzları parmaklarınızla kapatıp bakınca Nami oluyor. Edit: Niye alıntıladım ben de bilmiyorum. Paslanmışım.
Chris dedi ki: Fotoğrafa 5 saniye bakınca ustam demeye başlıyorsun. Öyle özdeşleşti avatar. Genişletmek için tıkla ... Boynuzları parmaklarınızla kapatıp bakınca Nami oluyor. Edit: Niye alıntıladım ben de bilmiyorum. Paslanmışım.
Siyah Ateş 24 Eyl 2021 #4,939 @Rika Benim genel kültürüm bu avatarı yorumlamaya yetmiyor. @shinjin no chi Avatar seçimleri en iyi üyemiz, maşallahı var.
@Rika Benim genel kültürüm bu avatarı yorumlamaya yetmiyor. @shinjin no chi Avatar seçimleri en iyi üyemiz, maşallahı var.