Dark King 20 Ağu 2021 #4,824 Uzaktan her baktığımda kafası kocaman, küçücük elli bir çocuk fotosu gibi. Daha hoş çizemez miydi Oda diye düşünmeden edemiyorum.
Uzaktan her baktığımda kafası kocaman, küçücük elli bir çocuk fotosu gibi. Daha hoş çizemez miydi Oda diye düşünmeden edemiyorum.
amaneden 20 Ağu 2021 #4,826 Beğenemedim. Öncelikle stili hoş bulmadım, aynı zamanda kişi için ne ifade etmek istediğini anlayamadım. Tabii sadece beğendiği için de kullanmış olabilir.
Beğenemedim. Öncelikle stili hoş bulmadım, aynı zamanda kişi için ne ifade etmek istediğini anlayamadım. Tabii sadece beğendiği için de kullanmış olabilir.
artyomdh 20 Ağu 2021 #4,829 Leomnia dedi ki: Normal ama hareketli olması güzel Genişletmek için tıkla ... Marcoya binmiş elinde enmalı Zoro.
Leomnia dedi ki: Normal ama hareketli olması güzel Genişletmek için tıkla ... Marcoya binmiş elinde enmalı Zoro.
Leomnia 20 Ağu 2021 #4,830 artyomdh dedi ki: Marcoya binmiş elinde enmalı Zoro. Genişletmek için tıkla ... Binmiş demeyelim de birleşik saldırı yapmaya hazırlanıyorlar diyelim Uvogin p*şt ama güzel karakterdi
artyomdh dedi ki: Marcoya binmiş elinde enmalı Zoro. Genişletmek için tıkla ... Binmiş demeyelim de birleşik saldırı yapmaya hazırlanıyorlar diyelim Uvogin p*şt ama güzel karakterdi