Earendill (Merhum) 29 May 2021 #3,975 10/10 emoji DCde felan olana bin basar. @Gutts Edit. Ara sıra kullandığım bir manga sitesi. Ama bayadır göz atmadım. @Eric Cartman Çıkartamadım bu kişiyi ama nedense yanıyor. @Nami swann Robin chwan Yav bir kaç dakikadır kasıyor düzenleyemedim Son düzenleme: 29 May 2021
10/10 emoji DCde felan olana bin basar. @Gutts Edit. Ara sıra kullandığım bir manga sitesi. Ama bayadır göz atmadım. @Eric Cartman Çıkartamadım bu kişiyi ama nedense yanıyor. @Nami swann Robin chwan Yav bir kaç dakikadır kasıyor düzenleyemedim
Earendill (Merhum) 29 May 2021 #3,977 Appa mı lan o? Belki de telefonda olduğumdandır ama tam çıkaramıyorum. Appaysa bir kalp
Gutts 29 May 2021 #3,978 @Yonkou = 2 amiral Seksi ekolünü nick değişiminden sonra bırakmış tatlı ekolüne geçmiş avatarlarda. Herhalde o hoş hatun yeni ve komik nickin yanında daha fazla durmadı ayrıldı herhalde.
@Yonkou = 2 amiral Seksi ekolünü nick değişiminden sonra bırakmış tatlı ekolüne geçmiş avatarlarda. Herhalde o hoş hatun yeni ve komik nickin yanında daha fazla durmadı ayrıldı herhalde.
Brönzel Lem 29 May 2021 #3,980 Merhaba, sizi kafede otururken gördüm ve çok beğendim. Siz de isterseniz tanışmak isterim.